Určitě hrotová, pokud možno s pořádným "kopytem" na konci, co má velkou tepelnou kapacitu. Nejhorší je pistolová - ten drátek na konci se rychle ochladí a je průšvih.
Martin Březina 17.y.o Jeep jk truggy - C2 class #sockacétrojka - C3 class Bmw e36 m43b18>m50b25. 1:1 Budu kupovat gaze 69 1:1 Nejdůležitější je výkóóóón !!!! http://martan2002.rajce.idnes.cz/
Plavební zkoušky proběhly na jaře. Plave dopředu, dozadu, zatáčí :) Zajímavé je, že když tomu dám plnou knedlu, tak se čumák nezvedá jako u motorového člunu, ale noří se hlouběji. Přikládám to tomu, že kola a nápravy pod autem generují dost odpor... Ještě přemýšlím nad odladění pohonu šroubu, motor mám na hřídel napojený přes pružnou hřídel a kardanový kříž, ale malinko to rachotí,tak uvažuju, kolik to asi vydrží. Už mám ale představu o drobném vylepšení, takže to snad nějak dopadne. Čára ponoru byla zhruba dle očekávání, ale až tam navěším různé camprlichy, tak to asi bude "hraniční" ale ponorka by z toho být neměla. Jen pozor na rozbouřené rybníky :)
Je to původní mosazná trubka s ložiskama z lodní hřídele. Zkráceno, ložiska jsem jen vyrazil a přilepil lepidlem na válcové spoje do kousku té samé trubky zkrácené na minimální rozměr. Podpěry jsou z přiletované mosazné trubky. Letované je to měkkou pájkou. Šlo to dobře, jen aby to vydrželo :)
Hmmmmmm je to pekne, ale k cemu je tahle funkce na DO? To jako pojedes a budes to otvirat a zavirat, jo..? To bych spis videl eletrickej ten vlnolam...