Koncem ledna by měly být první nápravy, je objednaná ověřovací série, takže beru závazné objednávky pro první zájemce. Nápravy se budou dělat ve standartní šířce SCX-10 a Wraith, není samozřejmě problém i individuální úprava.

stiifii píše:prodavas jen obal nebo i se strevama? CVD nebo kosti? cena je jaka? drzaky standart scx?
gecko-x píše:No, možná použít vevnitř osu durch, napevno spojenou s oz.kolem a převod 1/1 a máme možnost malinkatyho obalu na dif. Žák nějak jsem si to chtěl udělat, jen ještě nebylo kdy :-(
gecko-x píše:Asi mě tu ukamenujete, ale .......
Martine, fakt si myslis, že to za tu cenu prodas? Hodnotu to jistě má, ale, když vezmu cenu plast axialu, které si myslim fungují, dají se zkrátit, eventuálně osadit tvým tuningem, furt jsem na ceně úplně jinde, než 7500 za první kusy. V nabídce se zřejmě cena upraví, ale moc rozdíl to nebude, ze?
eos píše:gecko-x píše:No, možná použít vevnitř osu durch, napevno spojenou s oz.kolem a převod 1/1 a máme možnost malinkatyho obalu na dif. Žák nějak jsem si to chtěl udělat, jen ještě nebylo kdy :-(
hruška 1:1 = nereálný. - čím těžší převod, tím horší torque twist
No a teď vážně, pravda je, že většina z vás, co chtějí, aby ta základní náprava za nyní cirka 1 600,- trochu fungovala, tak si do ní postupně koupí poloosy (1150,-) set tuning řízení (1380,-) konverze prodloužení (160,-) alu C-Hubb (900,-) ocelové vložky (360,-) vymezovací vstupní hřídel (250,-) a někteří fajnšmekři i Heavy Duty Gear za 900,- a jsem hned na 6 700,- hezké, že? A to máte pořád plastové