Martin se dnes pochlubil, že na tiskárně vyrábí nástavec na pájku, který se jen nasadí místo původní krytky a bude o 2 baterie víc, tak jsem zvědavý. Ukazoval mi spoj na motoru a fakt super. Takže bude nejspíš plnohodnotná pájka na cesty.
Dnes jsme byli jezdit a udály se zajímavé věci. Závady skákali z jednoho auta na druhé. Od povoleného pastorku, výměny motoru, totálně povolené převodovky od plata až po vítěze Desťáka, kterému se loupla jedna vidlička na kardanové poloose. Jinak 3 hodiny ježdění super.

Tacoma bez problému. Vlastně jeden jo. Dnes šla docela hodněkrát přes boudu. Už to není sranda chytat. V letu je to hrozně těžké hovado :lol: Všiml jsem si že je poodchlíplá jedna strana masky, takže bude nutné jí přilepit chemoprenem a zalepím možná i ty šroubky které jdou do ní. Budu se opakovat, ale ty náklony jsou neuvěřitelné. Dnes jsem právě často padal, protože jsem furt zkoušel na všech terénech maximální náklon a je to fakt mazec. To normálně leze na celém boku přední gumy a nepřevrátí. V jednu chvíli koukal na náklon z dálky Desťák a šel se podívat blíž se slovy o co mi to z boku drží a tam nic :-D Moc té změně nerozumím, ale strašně se mi to líbí. Osádka furt čumí do země :-D
Jediné co chci zatím předělat jsou vložky gum. Klukům to pěkně obaluje nerovnosti a mě to zbytečně prokluzuje a v kamenitých výjezdech je to znát a musím pod plynem. Chce to jen kousíček, takže se na to co nejdřív vrhnu.

:!:
VŠECHNY KDO PROHLÍŽÍ TOHLE VLÁKNO VÍC, BYCH CHTĚL MOC POPROSIT O NAHLÁŠENÍ STRÁNEK, KDE CHYBÍ NĚJAKÉ FOTKY. :!:
Já sám toto vlákno používám jako encyklopedii a často se řídím obsahem. Teď jsem třeba tímto radil honza.las a dle obsahu jsem hned mohl vyhledat kolečko do převodovky z odkazem na obchod. Občas to náhodně procházím a nalézám ještě neupravené fotky do trvalého odkazu. Kdyby jste na něco narazili, dejte prosím vědět. Moc mi to pomůže :!: Vlastně i vám :idea: Mockrát děkuji :FRIENDS: