Dneska sem toho moc neudělal spis jako nic... ale mam zajímavý tema...
uložení baterky....
jasne ze u pykapa je pohodlny udelat krabici na korbě a tamzavírat baterku... nicmeně mi vrtá hlavou nacpat tu baterku do šáska mezi nápravu a podlahu jako ne že by tam bylo hodně místa spís je ho tam málo ale myslim že bych ji tam nacpat mohl i za cenu lehce zvýšený podlahy nebonejakého prolisu (ikdyž si nedokážu představit jak to udělat aby to bylo hezky)
na fotce je vidět že vylejzá nad tu horní hranu rámu asi o 2mm... ten jakože hrb na rámu cca 3mm sem chtěl zapustit do podlahy... tak jak je na fotce leží na nápravě... takže když zmáčnu zadek tak vyleze nahoru...
...A
přemýšlimnad tim kolikrát se tohle za provozu stane že jde zadek na oba dorazy... protože při křížení se mi náprava jen vyvěsí... takže by to nevadiloasi?
...B
další věc je že mě i napadlo ji nějak plavně uložit na zadní nápravu tak jestli myslíte , že to něčemu vadíí...
...C
ted leží na horních linkách kdybych ty linky uchytil vedle difu a ne nad nim získal bych trochu místa... chapu , že musim udělat nějakej rozdíl mezi osou spodních a horních linkůprotože to drží krut náprava... ovlivní ten menší rozdíl torkvítvist? Pač si myslim , že krut jako takovej ( v ose kola )to udrží...
tady s provizorní korbou

takhle to vychází schovaný

Já vim , že vymýšlim hovadiny ale uvítám nejaký konstruktivní názory :lol:
" Pitbull tires! ... other tires are a joke! "
" Seru na poli , jezdím pro body... "