Ty 2200 baterky vim jak vypadaj... nebudu kvuli tomu preci kupovat 6 novych baterek.... normalne udelam krabici nakorbu nic lepsihouz nevymyslim...
Nějaký první fotky ze stavby... předem chci říct , že vim , že jsem trochu patlal... hodně spoleham nebo počítám s tmelením... Pak si taky říkám , že to neni auto na poličku a co neuvidim když stojim a auto jede je vlastně nepodstatný... přresto se někdy uvidivuji s jakým detajlem se to peru...
Neumim to stavět jak COres nebo Wendis nebo Mrak... toje prostě taková ta čistota... já spíš stavim jak růža... ne , že bych měl auto za víkend hotovy a stačí mi vyříznout cca 10 psh dílů a slepit mamutem ale je to provedenim blííž :lol: :lol:
Zkusim udělat takovej malej tutorial aby si to každej mohl postavit doma 8)
Tady Bsloupek , jak vidíte stavim to jak se lidově říká vrstvením , takže proužky odpovídající šířce prolisů jsou na sobě a lehce v ruce trochu polechtaný zapalovačem a následně bombírovaný dle potřeby.... lze si všimnout ješte rovného panelu pod čelním oknem ( ten se bude bombírovat později)...

TAdy vidíte už nabombírovanej ten panel.... prostě zbrousit strany nechat zaschnout a podle potřeby tam do technologicky mezery narvat kalibrovaný podložky který udělají požadované oblení , další rozměry opět vrstvení...

Spáry mezi karosařskými díly vždy dělám hned (věřte že nejaký dodatečný prořezávání nebo proškrabávání nefunguje) ,tak , že jeden díl po délce strhnout hranu druhý taky a slepit , zde mezera mezi kapotou a blatníkem...

pokračování příště....
" Pitbull tires! ... other tires are a joke! "
" Seru na poli , jezdím pro body... "