Prosím Vás, máte někdo účet na Paypal? Mě se nejde přihlásit a nevím jak to řešit, tak se chci zeptat, zda bych někomu nemohl poslat peníze a on by mi koupil tu tatru od redpowa. Tatra stojí cca 175kč tak bych poslal tomu kdo by to pro mě udělal 300kč aby z toho aspoň něco měl.
no107064 píše:Prosím Vás, máte někdo účet na Paypal? Mě se nejde přihlásit a nevím jak to řešit, tak se chci zeptat, zda bych někomu nemohl poslat peníze a on by mi koupil tu tatru od redpowa. Tatra stojí cca 175kč tak bych poslal tomu kdo by to pro mě udělal 300kč aby z toho aspoň něco měl.
na paypal sa aj mne jeb*lo prihlasenie ale ide to a hlavne mi to nechce brat na steame ale ked to budeš skušat stale tak sa prihlasiš
Jo hele mám otázku, když se převrátím s nákladem, nebo vyložím náklad přes advanced menu, tak jaktože se objeví jen část počtu klád, kterých je jinak potřeba k naložení nákladu. Příklad: jedu s autem, převrátím se a chcu ten náklad opět naložit, ale třeba jedna nebo dvě klády chybí, takže musím zpátky na pilu. Dřív to nedělalo.
no107064 : Spawnovanie rovnakeho poctu klad ako je potrebny k nakladke bolo vyhodnotene ako exploit - ulahcenie hry. Na Oovee fore je k tomu dokonca aj diskusia. Pred tazko prejazdnym terenom Drop Load, cim sa znizila zataz, po prejazde sa opat naklad zapakoval a slo sa dalej. Teraz je to nastavene inak - nahodne naspawnuje pocet klad, maximalny pocet je ale o jedno nizsi ako pocet potrebny k manualnej nakladke. Takze je to OK.
V12 píše:no107064 : Spawnovanie rovnakeho poctu klad ako je potrebny k nakladke bolo vyhodnotene ako exploit - ulahcenie hry. Na Oovee fore je k tomu dokonca aj diskusia. Pred tazko prejazdnym terenom Drop Load, cim sa znizila zataz, po prejazde sa opat naklad zapakoval a slo sa dalej. Teraz je to nastavene inak - nahodne naspawnuje pocet klad, maximalny pocet je ale o jedno nizsi ako pocet potrebny k manualnej nakladke. Takze je to OK.
Aha ja myslel ze je to nejaka chyba z nějakého modu.
Chyba modu by to nemala byt, skusal som to aj na cerstvej instalacii bez akychkolvek modov, spravalo sa to rovnako. Prave preto momentalne nie som ochotny riesit nic v style volne sypaneho nakladu do sklapaca. Nikdy to nenaspawnuje viac ako par polien. V case, ked som riesil T148, bola to priam parada - na auto aj vlek napadalo po 30 - 40 klad, ked som to nalozil do Dumpera, krasne sa s tym dala zasypat aj hlboka priekopa, ktora sa tak stala prejazdnou aj pre maleho Uaza. Toto je bod, ktory by bolo potrebne vyriesit a SpinTires by bol dokonaly.