Díky ;-) jsou v něm díly z našeho společného projektu :-) a musím říct že se mi taky moc líbí, já když ho koupil chtěl jsem ho nechat jak byl, ale postupem času to uzrálo a šlo z něho skoro vše pryč a začlo se znova, to jsem celý já neumím věci nechat být :-D . Co tvůj super Jeep :-p
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima
SuperJeep se stále testuje...ale finální podobu už má...Ještě po další vyjížďce uvidím co motor,zda tam nešupnu jiný..ale podvozkově jsem spokojen. Nemám krasavce jako ty...tento model jsem dělal více jako Hard a na horší ježdění... Někdy ti pošlu fotku.. :BYE:
2 x CC Pajero ala Mrak... CC ...Lada Niva Liaz Dakar 85 1:10 TRX4 Defender.. MTS...
Určitě pošly tvůj projekt se mi líbí a rád se mrknu ;-) , neboj Wraith se sice teď až nechutně blejská, ale já se řídím heslem co není odřené to není moje, chce to čas :-D
tomyprodejcz píše:Určitě pošly tvůj projekt se mi líbí a rád se mrknu ;-) , neboj Wraith se sice teď až nechutně blejská, ale já se řídím heslem co není odřené to není moje, chce to čas :-D
:-D :FINE: :OK:
2 x CC Pajero ala Mrak... CC ...Lada Niva Liaz Dakar 85 1:10 TRX4 Defender.. MTS...
Ahoj lidi mám mini dotaz mohu z tlumičů Gmade vyhodit ten červený doraz, mám takovou teorii, když ho vyhodím tlumič půjde více stlačit a budou mít větší chod. Zkoušel už to někdo případně nezničím tlumič takovým to ježděním díky:-p
A nesmím zapomenout Wraith se byl včera vyvenčit, no neodolal jsem ho konečně zašpinit foto od Rosty