no107064
Častý přispěvatel

Re: "SPiNTiRES" - TATRA 813 pro novy UPDATE str.247! :)

V12 píše:Mno, problem s mapami je asi vyrieseny :
http://spintires.nl/maps-are-gone-workaround-possible/
Skusal som tu utilitku a zda sa, ze funguje. Datum nastavim na 01.01.2016 a vidim vsetky svoje mapy :

Tie vypatlane prasce z Oovee dali do .exe nejaky datumovy blok na custom maps. Toto nema obdobu. Idem hladat sposob, ako to hrat cracknute, nepadave a s custom mapami funkcnymi bez udelatek. Pretoze Oovee si nic ine nazasluzi.

já dřív hrával jen cracknuté verze, jelikož to byl samej update s minimem změn, ale savy v háji. Te´dka bych to nejradši udělal taky, ale nepovalí mi mody aut z workshopu ...
Jinak je to fakt debilita, možná ani debila by to nenapadlo. Proč blokují mapy, když pokaždý hráči našli způsob jak to obejít? Tím se akorád ponižují sami, že dělají něco na co nemají, a to je to jejich produkt :D :D To fakt může dělat jenom idiot. Navíc kdyby neblokovali nikdy mapy tak si ušetří plno nadávek a nespokojených zákazníků a ušetří plno času práce, který se mohl využít na něco z čeho by pak hráči nebyly nespokojení ale spokojení ... to pochopí i malý dítě.
Proto oovee a nejspíš i pavel jsou debilové, zajímalo by mě jestli u nějaké jiné hry se děje soustavně něco podobného.
Jediný co valí dobře je editor map :D :D ale ten je nám k hovnu, když ty mapy blokují :D
Naposledy upravil(a) no107064 dne 24.02.2016 13:07, celkem upraveno 1 x.
Strangy.xl
Nově příchozí

Co jsem četl, tak to je prostě "jen" bug ohledně data. Rozhodně si nemyslím, že Oovee dělá nějaký naschvály, to by byli sami proti sobě. Hru jsem týden nehrál, tak že asi počkám na nějakou ofiko záplatu. Přece se nebudu nervovat :wink:
no107064
Častý přispěvatel

Strangy.xl píše:Co jsem četl, tak to je prostě "jen" bug ohledně data. Rozhodně si nemyslím, že Oovee dělá nějaký naschvály, to by byli sami proti sobě. Hru jsem týden nehrál, tak že asi počkám na nějakou ofiko záplatu. Přece se nebudu nervovat :wink:

těchle "bugů" co blokují mapy bylo dost dříve :D, nečekal jsem, tak než něco vydám tak to pořádně vyzkouším, myslím si, že přehlédnout to, že nejdou custom mapy je fatální chyba .... a když jsem debil a přehlédnu to, tak to hned opravím, rychleji to dokáží opravit i hráči viz jak posílal odkaz V12 na tu utilitku.
V12
Píšu hodně

V3S pri testoch na Pobrezi :

Obrázek
V12
Píšu hodně

Strangy.xl píše:Co jsem četl, tak to je prostě "jen" bug ohledně data. Rozhodně si nemyslím, že Oovee dělá nějaký naschvály, to by byli sami proti sobě. Hru jsem týden nehrál, tak že asi počkám na nějakou ofiko záplatu. Přece se nebudu nervovat :wink:

To nie je bug ohladom datumu. Je to tazky pruser a co je zarazajucejsie, tento pruser tu uz raz bol, zhruba pred rokom. Ked bol v datume neparny den, vsetko slo, ked bol parny, hra padala (alebo opacne ? Uz si presne nepamatam). Teraz to je nieco silne podobne. Dalej preco ked hru spustim s datumom 01.01.2016 tak nacita custom mapy, no s aktualnym datumom nie ? Ked tomuto niekto hovori bug, tak nie je komplet. Je to programatorsky zamer. Je ale otazne, ci Pavlov, alebo jeho posahaneho zamestnavatela.
Strangy.xl
Nově příchozí

To nie je bug ohladom datumu. Je to tazky pruser a co je zarazajucejsie, tento pruser tu uz raz bol, zhruba pred rokom. Ked bol v datume neparny den, vsetko slo, ked bol parny, hra padala (alebo opacne ? Uz si presne nepamatam). Teraz to je nieco silne podobne. Dalej preco ked hru spustim s datumom 01.01.2016 tak nacita custom mapy, no s aktualnym datumom nie ? Ked tomuto niekto hovori bug, tak nie je komplet. Je to programatorsky zamer. Je ale otazne, ci Pavlov, alebo jeho posahaneho zamestnavatela.

Nepochybně je to průšvih, o tom žádná. Jen se mi nechce věřit, že by to někdo dělal naschvál. Spíš mi to přijde jako odfláklá práce. Ono, když se na to podíváte z pohledu čistý hry, tak je to OK. Z pohledu neofiko modů je to v "píky". Tahle hra je ale o komunitě a modech, tak že to moc nechápu, proč a jak se toto děje :?

Jinak ta V3S vypadá suprově :FINE:
zidon155
Píšu strašně moc!

V12: Vejtra pekna ;) Udelal jsi ji kroutivy ram? ;) Jeste by to chtelo udelat poradny kola se vzorkem - tyhle vypadaji hnusne :CIAO:

Jinak nejakej progress od Maxe na Kvicale:
-planuje na ni udelat vsechny obvykly nastavby ( nizka, vysoka korba, s plachtou, army plechovka, cisterna ... ) - jo a prej zkusi udelat i 6x6 a 8x8 prototyp variantu ( na netu koluje nejakej obrazek s nacrtnutyma prototypama T805 ) - prave tyto varianty ;)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
CC-01 UNIMOG ;-)
EX: CC-01 Suzuki Samurai Long :-)
http://zidon155.rajce.idnes.cz/
TheSunCZ
Nově příchozí

Tak ta vypadá fenomenálně :OK: držím palce ať se vydaří a moc se těším na výsledek
V12
Píšu hodně

Zidon :
Ano, kruti sa :

Obrázek

Dufam, ze to staci. Prevzal som to tak, ako to bolo.
zidon155
Píšu strašně moc!

Super! :tleskam:
CC-01 UNIMOG ;-)
EX: CC-01 Suzuki Samurai Long :-)
http://zidon155.rajce.idnes.cz/
lukino343
Přispěvatel

zidon pošly mu tieto fotky
Obrázek
http://forum.valka.cz/topic/view/27292/CZK-Tatra-805
Obrázek
ta prva je dobra na modelovanie pre 6x6 a 8x8 :)
popep3
Nově příchozí

chlapi prosím Vás čo treba robiť aby tá hra nepadala?
lukino343
Přispěvatel

viete ju niekto konvernut do novej verzie ?
http://www.worldofmods.com/spin-tires/c ... -full.html
V12
Píšu hodně

Pozri si autora na tej stranke a potom sa pytaj :mrgreen:

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“