zidon155
Píšu strašně moc!

Re: "SPiNTiRES" - TATRA 813 pro novy UPDATE str.247! :)

Super! :BYE:
CC-01 UNIMOG ;-)
EX: CC-01 Suzuki Samurai Long :-)
http://zidon155.rajce.idnes.cz/
Rewqa
Nově příchozí

Je už veřejně nebo jenom pro testování zatím?

Mohl by sis mě kdyžtak přidat na Steamu? Nick Rewqa. Rád bych jí taky otestoval. Nějak mi nejde ti poslat request, píše to tam chybu.
lukino343
Přispěvatel

v12 trial je super :) len trošku pridaj na vykone.. a mozeš mi poslat model praga ?najlepšie v obj..3ds.. abo tak niečo.. zeby som zrobil s5t na tento model .. a nemusel vyrabat celý :D ( a hej viem je to zbytočne kedze spintires je ake je ale bavi ma modelovanie )
virtual
Častý přispěvatel

zidon155 píše:Videl bych to tak, ze zase dlouhou dobu Pavlovi nezaplatili a on to takhle sabotoval, protoze uz nemel jinou moznost ... :roll:

To je síla! Nejhorší je, že to může spoustu lidí odradit od hraní i tvorby modů...
stavím Defender D90 pickup
Jeep JK GCM Skeleton
Axial Wraith Castle Mamba Max Pro, Tekin ROC412, 3S
Tamiya Ford F-350 High-Lift Novak GoaT combo
sMERIn
Přispěvatel

Zdravím!

Asi budu trochu otravnej. Ale poprosím o radu. Jak tady na to koukám, tak bych to koc rád vyzkoušel. Sepsal video Maztekka a Korveťáka s Toyotkama je nádhera. Tak nějak by mě to lákalo. Ale jestli to chápu dobře, základní hra je ježdění s náklaďákama a offy je třeba si do toho nějak stáhnout a natáhnout, popř koupit... Ač jsem se fakt snažil to nějak pochytit z vlákna, 350 stran asi nedám a při projíždějí a hledání jsem to pořád nějak nedal. Na komplu jsem běžnej uživatel.

Co musím vědět, pořídit a kde pro jezďení s Wranglerem či Toyotou... Teda krom pořízení základní hry ...

Díky moc
SCX10 Honcho - - - SCX10 D90 (synka) - - - MEX Wrangler YJ

rajče
V12
Píšu hodně

V hre je dalsich 14 casovych bomb na jej znefunkcnenie. Localhost ich ale nasiel a odstranil, treba stiahnut novy patch.
korvetak
Přispěvatel

sMERIn píše:Zdravím!

Asi budu trochu otravnej. Ale poprosím o radu. Jak tady na to koukám, tak bych to koc rád vyzkoušel. Sepsal video Maztekka a Korveťáka s Toyotkama je nádhera. Tak nějak by mě to lákalo. Ale jestli to chápu dobře, základní hra je ježdění s náklaďákama a offy je třeba si do toho nějak stáhnout a natáhnout, popř koupit... Ač jsem se fakt snažil to nějak pochytit z vlákna, 350 stran asi nedám a při projíždějí a hledání jsem to pořád nějak nedal. Na komplu jsem běžnej uživatel.

Co musím vědět, pořídit a kde pro jezďení s Wranglerem či Toyotou... Teda krom pořízení základní hry ...

Díky moc

Ano v zásadě je to hra o vožení dřeva, ale v rámci komunity okolo hry vznikla řada map kde to v podstatě s náklaďáky ani nejde a jsou spíš na offroudové řádění.
Momentálně díky trochu vypatlaným zásahům do hry ze strany buď autora nebo distributora či který magor to dělá je s vlastní hrou problém takže chvíli počkej a sleduj fórum až se to vyřeší.
Pokud hru koupíš a přihlásíš přes steam, tak modová auty si najdeš na steamu ve workschopu a po odkliknutí že ho chceš se ti nainstaluje samo. Momentálně je v nabídce cca 250 modů aut z toho poměrně dost kravin ale vybrat se dá. Offroudová auta velmi propracovaná jsou od Bregela. Pokud budeš chtít hrát v mulťáku, mulťák je maximálně pro čtyři, tak ten co zakládá hru (je servr hry) určuje auta, pokud ty je nemáš stažené ta hra to zjistí a nabídne ti naistalování modu a ten mód auta se bez tvého zásahu naistaluje sám. Takže žádný uživatelský problém v tom zatím není.
Problém ale ne nepřekonatelný jsou mapy. Ty zatím jdou stahovat např. http://spintires.nl/ , pro nainstalování mapy si musíš najít na disku tvého počítače hru v ní je několik složek pro instalaci je důležitá složka media, jsou tam dvě zaziplá media a nezaziplá, v té nezaziplé je složka videos a levels, no a právě do složky levels se přehrají ty dva soubory ze stažené mapy. je to level_název dds a level_název stg. soubor. Pokud stažená mapa má víc složek tak zkus jen překopírovat tyto dva soubory a zkusit jestli funguje pokud ne tak pro nainstalování potřebuješ JSGME ale pak zpravidla nejde mulťák.
Pro hlasovou komunikaci doporučuji TaemSpeak, jde sice i hlasová komunikace přes steam ale jen dvou lidí když jste tři nebo čtyři je to problém. Psát si zprávy hra umožňuje ale poměrně to zdržuje, a pokec je lepší.
Pro začátek ti na seznamovačku origo mapy budou určitě stačit a pokud tě to chitne tak dál už prorazíš časem.
no107064
Častý přispěvatel

V12 píše:V hre je dalsich 14 casovych bomb na jej znefunkcnenie. Localhost ich ale nasiel a odstranil, treba stiahnut novy patch.

Dá se už někde stáhnout?
jo už jsem to našel: teďka nevím zda to bylo tady na fóru, proto jsem se psal, ale kdyžtak je to tady http://www.mediafire.com/download/ujbas ... fix+v2.zip
V12
Píšu hodně

Ano, je to ono, pisal som z tabletu, tam funguje CTRL C a CTRL V dost zle, preto bez linky.
Max
Píšu hodně

V12 píše:V hre je dalsich 14 casovych bomb na jej znefunkcnenie. Localhost ich ale nasiel a odstranil, treba stiahnut novy patch.

Velice zajímavé. Už se ví kdo to tam dal??
Nemáš předhlídat o co jde nebo co to má dělat? nedělat??
Max_bojovník silnic.

CC-01- verze 8x8. :OK:
takataka
Nově příchozí

Zdravím, mám originálku spintires, 14 dní hraji bez problémů a najednou mi to začalo po 2 minutách hraní padat: Oops,spintires crashed.
Neví někdo co s tím? Už jsem z toho nešťastný :-(
V12
Píšu hodně

takataka :
Odporucam reklamovat hru priamo u vyrobcu, nech si debili vyzeru, co si navarili. Dalsia moznost - stiahnut cracknutu verziu a jazdit tu, pokial sa to neda doporiadku. Alebo pouzit localhostov fix http://www.mediafire.com/download/ujbas ... fix+v2.zip
ZIP rozbalis do adresara, kde je SpinTires.exe a ideees.

max :
Dal to tam Pavel (za co mu v mene vsetkych hracov vrelo dakujem), pretoze podla vsetkeho Oovee porusilo kontrakt. A toto ma byt jeho sposob, ako sa dostat k naplneniu kontraktu - klasicky rusky natlakovy sposob bez ohladu na okolie a zakaznikov, ako takataka a pod.
no107064
Častý přispěvatel

Ironii zase! Je ze toto je ponekolikate a jediní lide co na tom nejsou biti jsou neplatici hraci. Takže super reklama pro ty co si to stáhnou cracknuty zdarma. Tito lidé nikdy nemusí resit opakovane tyto problémy. Protože si nestahnou u cracknute verze žádnou sracku jako přímo od tvůrce.
Jawamaniak22
Nově příchozí

kdo má problém s padáním hry typu "oops spintires crashed" tak se jedná asi o určitý naschvál schovaný ve hře, každá aktualizace hry má tuto chybu nastavenou na určité datum takže stačí vždy když chcete hrát (jakoukoli verzi hry) posunout datum ve win kamkoli zpět, třeba někam na rok 2015 a hra jede, po vypnutí hry zase datum vrátit na aktuální aby jeli ostatní progrymy a vše je v poho........ tento problém trápí hodně lidí a málo zná řešení, já ho našel až kdesi u jakýsiho rusa na webu....
lukino343
Přispěvatel

ale dost dobre ho to napadlo ako sa im pomstit :D mna by to nenapadlo takto

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“