no107064 píše:korvetak píše:Na tento most jste koukaly, to je od autora HETTA.
Dá se to někde stáhnout? Rád bych to vyzkoušel.
korvetak píše:no107064 píše:korvetak píše:Na tento most jste koukaly, to je od autora HETTA.
Dá se to někde stáhnout? Rád bych to vyzkoušel.
Nevím potkal jsem jen toto video u jednoho rusa.
V12 píše:Aby sme si rozumeli - mapy boli oznacene za ukradnute ludmi, ktori ich robili, pretoze na WS ich dal niekto uplne iny a vydaval ich za svoje, resp. neuviedol autorov. Toto moze potvrdit aj no107064. Teraz je v tom Oovee nevinne.
jaryn píše:V12 píše:Aby sme si rozumeli - mapy boli oznacene za ukradnute ludmi, ktori ich robili, pretoze na WS ich dal niekto uplne iny a vydaval ich za svoje, resp. neuviedol autorov. Toto moze potvrdit aj no107064. Teraz je v tom Oovee nevinne.
AHA, tak jsem vyjimečně osočil oovee neoprávněně. Beru zpět. Jinak je to myslím ptákovina, ty mapy se dají volně stáhnout na RU servrech (sice v patvaru 7z) a vkládají se do hry přes složku media. To, že si někdo dá práci a nasmaží to pracně do WS, bych já osobně nebral jako zlodějinu. Pro ty, co nechtějí sosat z RU stránek je to jediná možnost jak se dostat k jiným než základním mapám.Jo a opomenul jsem jestě NL stránky, tam jsou jak auta tak i mapy (a to i od zdejších tvůrců). No snad se to nějak vyřeší a pokud ano, tak dofám, že to bede možno stahovat z WS pod jinou záložkou než jsou auta. je v tom pak pěknej chaos. Tak všem pěkný poježdění a bezchybný chod hry. jaryn
no107064 píše:Nová tatra[/url]
Rewqa píše:no107064 píše:Nová tatra[/url]
To je od Redpowa?
korvetak píše:Zeptám se, jak se nahrávalo těch pár map přes steam tak jsem začal jezdit mapu Winter s toy toy tandemem a celou dobu se bál že mi zmizne když byla odstraněná z workschopu, ale skoro 8 hodin čisté hry a mám ji tam pořád. Ve složce 283280 zůstala i když auta se po odstranění modu z workschopu ztratí
Máte to taky tak?