PALI píše:Tiez som jazdil tunajsiu trialovu ligu, bolo to naozaj paradne. No urobit dobru trialovu mapu je dost fuska, musis mat premyslenu polohu kazdeho sutra, kazdej jamy, aby to bolo zaujimave.
V12 píše:Skusal uz niekto moju mapu Bridge z workshopu v MP ?
PALI píše:Tiez som jazdil tunajsiu trialovu ligu, bolo to naozaj paradne. No urobit dobru trialovu mapu je dost fuska, musis mat premyslenu polohu kazdeho sutra, kazdej jamy, aby to bolo zaujimave.
V12 píše:Skusal uz niekto moju mapu Bridge z workshopu v MP ?
no107064 píše:Tak zero point bude bez cloakingu, protože plno lidí na FB píše, že ji chce používat jako proving grounds a taky tam v rohu mapy přibyly tři trialové tratě. http://ulozto.cz/xoyS6qQp/2016-03-21-up ... xpress-rar
Rewqa píše:Zero point je pro mě nejlepší mapa, jenom škoda těch stínů pod autama. Nebude to opraveno? Taky jsem pro aby byla bez cloakingu. Je super pro to jen tak si zajezdit.
no107064 píše:Jinak jestli funguje v MP to bohužel nevím, nezkoušel jsem. Jinak jestli budete používat mapy z tohoto packu, tak to nepůjde s mýma starýma map objektama, nebo potažmo půjde, ale v novým balíčků map objektů přibyly dva druhy cest, které jsou potřebné pro Zero point i siberian express ... hlavně na siberian expressu jsou změněny skoro všechny hlíněné cesty. Takže se ty cesty nechovají například jak tráva nebo hlína, ale chovají se jako uježděná cesta, takže se auta neboří a dá se jezdit i s vlekama za autama. Předtím v origo chování cest bylo jedno jestli se jede po cestě nebo po trávě .. a s návěsem se nedalo jet v té rozježděné cestě vůbec ... nebo teda jo, na jedničku s uzávěrkou ... a to bylo opravdu otravné ... navíc nerealistické jet x km jen s uzávěrkou ....
korvetak píše:no107064 píše:Jinak jestli funguje v MP to bohužel nevím, nezkoušel jsem. Jinak jestli budete používat mapy z tohoto packu, tak to nepůjde s mýma starýma map objektama, nebo potažmo půjde, ale v novým balíčků map objektů přibyly dva druhy cest, které jsou potřebné pro Zero point i siberian express ... hlavně na siberian expressu jsou změněny skoro všechny hlíněné cesty. Takže se ty cesty nechovají například jak tráva nebo hlína, ale chovají se jako uježděná cesta, takže se auta neboří a dá se jezdit i s vlekama za autama. Předtím v origo chování cest bylo jedno jestli se jede po cestě nebo po trávě .. a s návěsem se nedalo jet v té rozježděné cestě vůbec ... nebo teda jo, na jedničku s uzávěrkou ... a to bylo opravdu otravné ... navíc nerealistické jet x km jen s uzávěrkou ....
Ty brďo 26 úkolů v Siberian expressu to je na dvě pětiletky. Je jen jedna cesta nebo možné variace?
no107064 píše:...to bohužel nevím jak opravit, jedině mě napadá V12, ten dokáže snad všechno...
Kód: Vybrat vše
<?xml version="1.0"?>
<CombineXMesh Type="Model">
<Material
MeshParts="Box001"
DiffuseMap="models/port1__d_a.dds"
BacksideLighting="0.0"
>
<ModelMaterial NoOcclusion="true" />
</Material>
</CombineXMesh>