Super nápad :OK: , mě se líbí více ta dvojka tak pokud mohu třikrát a jak píše Láda chtěl bych i na velké auto kdyby to šlo díky Rosto ;-) a pokud Zdenda už nemá tu samolepku I love Brdy mohl by si hodit do tisku i tu zájem by byl ( musí nám to ale Zdenda dovolit, má na ní autorská práva :-D ) :-p . A jen tak na okraj moje celotýdenní odysea je u konce Wraith konečně jede, jsem plně bojeschopný :tleskam:
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima
Ládo dal jsem nový regulátor, pak 6A externí bec s tím souvisí natažení komplet nové elektriky, bec a přijímač jsou vepředu v krabičce a vypínače s regulátorem vzadu, takže úplně naopak než předtím. Abych to neměl jo tak jednoduché dal jsem si komplet rozborku převodovky a náprav vše vyčištěno a nově namazáno no zkrátka jako bych to auto postavil znovu za týden. Doufám že to nebudu jen tak dělat znovu už to není moc vtipné :-D A zapomněl jsem příští týden dorazí heavy duty 36T/14T a pak by to mělo být vše ;-) .
Ahoj, já jsem taky pro dvojku a co se týká těch mých samolepek, kdybych věděl, že o ně bude zájem, tak bych jich udělal pytel, klidně něco domluvíme, ale nečekejte zázraky, je to z normální štítkovačky :OK:
gweck píše:Ahoj, já jsem taky pro dvojku a co se týká těch mých samolepek, kdybych věděl, že o ně bude zájem, tak bych jich udělal pytel, klidně něco domluvíme, ale nečekejte zázraky, je to z normální štítkovačky :OK:
Aspoň jednu pro mé auto prosím. Dík jak sviňa. V neděli zdar!
P
HPI WR8 FF Gymkhana
HPI Bullet
HPI Blitz
Axial Score
SCX 10 I - Jeep Rubicon
SCX 10 I - Toyota Hilux "Hradní střela"
SCX 10 II - Jeep Cherokee - 4x4, 4 Litres
Axial Bomber
Slick7/Toyota - The powerful HiLux 3.0-litre Turbo Diesel
Mě to nevadí Zdendo pokud se ti chce měl bych zájem ;-) . Co se týče těch samolepek tedy spíše názvu napadlo mě, co tam napsat třeba Brďáci, ale je to jen moje úvaha nechci do toho Rostovi fušovat ;-)
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima