Jdu si přešlápnout :-D :-D a stydět :-D :-D , někdy si říkám zda je někdo další tak otroubený jako já. No nic jak píšeš chce to alkohol mám tu whisku to se zmatlám jak papír od sekaný :-D :-D :-D
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima
no díky Lado pochvala od nacelnika potesi ..ale mam pro tebe ted praci : vymyslet pravidlo komu samolepku dáme :-p jako 3x expe v Brdech, zabahnit auto, rict hymnu Brdske bandy atak :-D :-D
Zdolat tři brdské vrcholy s naší bandou Opéct tři buřty s naší bandou Rozesmát nás u brdského ohně A hlavně by to toho daného jedince s námi mělo bavit
:-D :-D :-D
Taky by to naše tvrdé jádro mělo dát nějaký příspěvek na samolepky a to je zase úkol pro tebe Rosťo :-)
Ahoj klucí,já bych uvítal tento víkend raději sobotu. :tleskam: V neděli odpolko musím být v Praze. :-( Ty Osmistovky to bude bomba!! :FINE: Už se těším. :hura: :hura: :BYE:
OK Lado souhlas s pravidly :OK: .. do vody ale nejdu :-D ..to ostatní nějak domluvíme :mrgreen: víkend zatím já nevím :-p a když tak stejně muzu dycky na 99% v neděli :cry:
Naposledy upravil(a) haiso dne 04.04.2016 18:33, celkem upraveno 1 x.
Pánové, neděle jednou za čtrnáct dní je pro nás prostě už pravidlo. Takže ano pojedeme v neděli. Otázka kam? Já bych rád našel cestu na ten Tok ale zatím nemám čas to naplánovat. Uvidíme ;-)