gweck
Častý přispěvatel

Re: FreeKec Brdské bandy

Mě tam samozrejmě napište taky, stejně mám nejradši les v dešti :FINE: Samolepky jsou bomba, veliký dík Rosťovi :hura:
Josefh
Píšu hodně

já bych prosím taky rád nějakou sámolepku. Buřty 3 sním, nějakou tu prd..l u ohně snad taky zvládnu.
Pojedu z Phy asi sám, bo Karel nejede a nikdo další se neozval. Snad jen, že bych vzal tchýni. Ona má ty natahovací chodící hůlky. Minule jsme říkali, že by to bylo dobrý jako teleskopickej klacek k buřtům. ;-)
Hlavně musím koupit hořčici.
HPI WR8 FF Gymkhana
HPI Bullet
HPI Blitz
Axial Score
SCX 10 I - Jeep Rubicon
SCX 10 I - Toyota Hilux "Hradní střela"
SCX 10 II - Jeep Cherokee - 4x4, 4 Litres
Axial Bomber
Slick7/Toyota - The powerful HiLux 3.0-litre Turbo Diesel
haiso
Píšu strašně moc!

hořčici ber tchýni nech doma :CIAO:
>VanquischPhoenix>C3Flatgekko>AX Wraith>Waterra TwinH>Bombič>TRX4 JK>Losi RockRey<
[url]http://rohaweb.wordpress.com/[/url] - [url]http://haiso.rajce.idnes.cz/[/url]
Brdské lesy hír
:arrow: viewforum.php?f=82
tomyprodejcz
Píšu hodně

haiso píše:hořčici ber tchýni nech doma :CIAO:
:-D
Naposledy upravil(a) tomyprodejcz dne 07.04.2016 19:53, celkem upraveno 1 x.
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima :-)
haiso
Píšu strašně moc!

samolepka jsou uz nasáčkovaný pro: Lada / Tom / Zdenda / Mara / Josef / Luky
jeste jsem do zakladu bez placeni dal navic 1ks malý 2cm a 1ks I love Brdy. Lada a Tom chtely tu 10cm.. maji ji mit ;-)
>VanquischPhoenix>C3Flatgekko>AX Wraith>Waterra TwinH>Bombič>TRX4 JK>Losi RockRey<
[url]http://rohaweb.wordpress.com/[/url] - [url]http://haiso.rajce.idnes.cz/[/url]
Brdské lesy hír
gweck
Častý přispěvatel

Rosťo, jestli máš prosím tě ještě volnou jednu tu 10 cm, tak bych si zdovolením také vzal. Dík Z
haiso
Píšu strašně moc!

jasne mas ji mit Zdenku ;-)
Brdské lesy hír
sWiNe
Veterán fóra

Tě péro borci, koukám na vaše fotky a videa a zamačkávám slzu. Přesně takovou partičku bych potřeboval, vaše zaměření je mi velice po chuti. Bohužel u nás na dálném východě tenhle diktát a cílené kurvení aut nemá tradici a není s kým jezdit. Taky jsem začal blbnout s Wrajtem na 3S, zatím je to furt dojebané, ale s tím se počítalo. Rád bych s vámi někdy hodil pojezd ale do řiti, kdo se má k Vám do té Prahy štráchat takovou štreku :mrgreen:

Auto musí mít šípáky, to je pak správnej kolchoz, todle je moje inspirace, z tohodle auta už půl roku nespím

Obrázek

Tady je prozatím moje hujda

Obrázek

Obrázek

Obrázek

A tady je banda na jutubu, kterou mám hrozně rád, je na tom kanálu mraky videí, projeďte si to, stojí to za to

[youtube]8P7bBcLxf88[/youtube]

Tož já jen tak, že máte mou plnou podporu :lol: máte ty vergly slušně vychytané, tož snad někdy pohrkáme, zdraví moravskej ředitel, zdar hoši :BYE:
RC AST 2018 - C2/Offroad Jeep Cherokee XJ, C3/Pro-Modified Ford F-350

Moravské ex-ŘEDITEL a Mistr Moravy 2016

#RTR.CZ TEAM DRIVER
tomyprodejcz
Píšu hodně

Ahoj řediteli, taky ty se toho jak koukám taky vůbec nebojíš, viděl jsem tvoje video Wraitha na ksichtbooku chvilku řádění na 3S a ozval se charakteristický zvuk z převodovky a ušpinit to taky umíš pěkně, takže tě berem :-D .
Za mě tedy můžu říct a myslím že za všechny, máme to jako odreagování vypnout hlavu starosti nechat před Brdama a zajímá nás jen kterou louži a potok přebrodit a který kopec zdolat to vše za rytmu 3S. Výsledek je jak píšeš občas se něco urve a nebo elektro se rozhodne vzít dovolenou u vody :-D .
No pak když to člověk donese domu a opravuje si říká já už do vody a bahna nejdu budu jezdit slušně, ale to fakt neumíme mě osobně to přesvědčení vydrží k první větší louži. Zkrátka jsme banda stejně naladěných bláznů a to nás žene jezdit a stavět auta a ladit.
Pokud budeš mít cestu okolo a budeš si chtít zlikvidovat auto jsi vítán ;-)

Ps: co to je za gumy na to tvém vzoru, dají se sehnat vypadají že od nich bude lítat bahno hooodně daleko a díky za videa mám celý večer co dělat :-D
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima :-)
haiso
Píšu strašně moc!

toož máš to trochu dále tojo.. ale jedna delší jízda za rok z Bérna do Brd pojezdit s hujdou lepsi nez jet na nakupy do Vídně myslím :-D .. no tvoje kara by si v našich bahínkách lebedila :FINE: .. a inspirace super hmm ;-)
Brdské lesy hír
Josefh
Píšu hodně

Swinaku

Sedmi do auta a přijde v neděli. Bude švanda. My nenicime auta, jen testujeme.
HPI WR8 FF Gymkhana
HPI Bullet
HPI Blitz
Axial Score
SCX 10 I - Jeep Rubicon
SCX 10 I - Toyota Hilux "Hradní střela"
SCX 10 II - Jeep Cherokee - 4x4, 4 Litres
Axial Bomber
Slick7/Toyota - The powerful HiLux 3.0-litre Turbo Diesel
sWiNe
Veterán fóra

Gumy mám HPI Rock Grabber a ještě jsem k tomu koupil Gmade Bighorn (v podstatě skoro stejné, jen jiná směs, budu srovnávat a jedny pak asi střelím) a ještě mám na něho Proline Badlands.

Teď nemám čas ani peníze, ale v červnu už budu mít po škole a pak bych se mu chtěl trochu pověnovat, osadit heavy duty věci tam, kde bude potřeba a celý to načančat. Teď to vytáhnu jen tak semtam, když si potřebuju vyčistit hlavu, ale stejne je za deset minut vždycky něco zkurvené. Ale to dělaj především kola, ten blázen, co mi je střelil, dal do každýho skoro 300g, takže jedno kolo má půl kila, to musí jít ven, jinak to nikdy dýl, jak patnáct minut nepojede :lol:

To video je zde, ale je to hodně HD quality, tak bacha jo

[youtube]m2jubglTAxU[/youtube]

Zatím teda hledám optimální motor a převody, tak to je taková seznamovačka. Kdyby se povedlo, možná bych třeba v létě nějaký výlet udělal ještě s Ruzabmx.

Jinak Tome o tom bahně, že už se na to příště vyseru, jsem si už mnohokrát říkal, největší pocit k zamyšlení jsem měl po tomhle ježdění. To jsem si pak v koupelně už připadal fakt zoufalý ... :lol:

Obrázek

Více foto http://rcswine.rajce.idnes.cz/Mudding_na_Lesne/

No ale všichni víme, jak to pak u další kaluže dopadne co? :tleskam:
RC AST 2018 - C2/Offroad Jeep Cherokee XJ, C3/Pro-Modified Ford F-350

Moravské ex-ŘEDITEL a Mistr Moravy 2016

#RTR.CZ TEAM DRIVER
Mara
Přispěvatel

Josefh píše:Swinaku

Sedmi do auta a přijde v neděli. Bude švanda. My nenicime auta, jen testujeme.
Zvláště José je velký "Testér" :-D
AXIAL SCX10 "Suzuki Samurai"
Letec
Přispěvatel

sWiNe píše:Gumy mám HPI Rock Grabber a ještě jsem k tomu koupil Gmade Bighorn (v podstatě skoro stejné, jen jiná směs, budu srovnávat a jedny pak asi střelím) a ještě mám na něho Proline Badlands.

Teď nemám čas ani peníze, ale v červnu už budu mít po škole a pak bych se mu chtěl trochu pověnovat, osadit heavy duty věci tam, kde bude potřeba a celý to načančat. Teď to vytáhnu jen tak semtam, když si potřebuju vyčistit hlavu, ale stejne je za deset minut vždycky něco zkurvené. Ale to dělaj především kola, ten blázen, co mi je střelil, dal do každýho skoro 300g, takže jedno kolo má půl kila, to musí jít ven, jinak to nikdy dýl, jak patnáct minut nepojede :lol:

To video je zde, ale je to hodně HD quality, tak bacha jo

[youtube]m2jubglTAxU[/youtube]

Zatím teda hledám optimální motor a převody, tak to je taková seznamovačka. Kdyby se povedlo, možná bych třeba v létě nějaký výlet udělal ještě s Ruzabmx.

Jinak Tome o tom bahně, že už se na to příště vyseru, jsem si už mnohokrát říkal, největší pocit k zamyšlení jsem měl po tomhle ježdění. To jsem si pak v koupelně už připadal fakt zoufalý ... :lol:

Obrázek

Více foto http://rcswine.rajce.idnes.cz/Mudding_na_Lesne/

No ale všichni víme, jak to pak u další kaluže dopadne co? :tleskam:

Kdyby ses na to auto vys..., tak to stejně nikdo nepozná. :-D :-D :-D Ty bys mezi ty naše Brdský "pacienty" zapadnul velmi rychle. :FINE: :-D :BYE:
CFX-W- Jeep Mighty
CFX-W-Jeep 6kolka
maztekk
Veterán fóra

sWiNe píše:Tě péro borci, koukám na vaše fotky a videa a zamačkávám slzu. Přesně takovou partičku bych potřeboval, vaše zaměření je mi velice po chuti. Bohužel u nás na dálném východě tenhle diktát a cílené kurvení aut nemá tradici a není s kým jezdit. Taky jsem začal blbnout s Wrajtem na 3S, zatím je to furt dojebané, ale s tím se počítalo. Rád bych s vámi někdy hodil pojezd ale do řiti, kdo se má k Vám do té Prahy štráchat takovou štreku :mrgreen:

Auto musí mít šípáky, to je pak správnej kolchoz, todle je moje inspirace, z tohodle auta už půl roku nespím

Tož já jen tak, že máte mou plnou podporu :lol: máte ty vergly slušně vychytané, tož snad někdy pohrkáme, zdraví moravskej ředitel, zdar hoši :BYE:

Zdar ředitel, já nemůžu spát z těch šípáků na předloze. Ale momentálně řeším jiné mazce, tak snad časem :mrgreen: Pokud chceš s námi někdy pojezdit není nic jednoduššího než skočit na vlak a mi už tě někdo v Praha vyzvedneme ;-)

Na zasraté auto mě Radek naučil používat vapku, přijedu na ruční myčku bouchnu tam dvacku a auto je jak nové. Žádný bordel ve vaně, žádný zajebaný sifon. Prostě paráda, čisté si to z domu odneseš a čisté zase přineseš :OK:

Zpět na „Brdské lesy“