Tak jsme z5 z Vimperka z Trialu a Pítovo narozek
Pátek na pohodu seznamovačka očumování trati a stavění trial branek..dokonce 1 sekci stavěl Martin. Sekcí bylo celkem 5. Nu večer ubíhal alkoholu přibívalo no na pohodu.
Sobota ráno také pohoda jen Míra to drobet musel rozchodit

Míra byl v pátek poctivej v pití a Martin je držák a Matěj usnul v křesílku a já pil a brzo utekl v 00..
No účast byla asi 35 strojů z čehož né vše i závodilo.. 24 strojů bylo na konci obodováno za všech 5 sekcí
Nu Trat byla velice rozmanitá od kopců kamenu přes hliněné výjezdy.

Kolikrát jsem si říkal že se to nedá projet..šlo to a velice mě to bavilo.. na malám prostoru max 6x5m bych jezdil dloouho.
Martin a Matěj a jejich polospeciály si vedli úplně skvěle..Míra a jeho scale Rang projel také vše i když sem tam nějakej tresnák byl.. dokonce jednu sekci zkusil i s vozíkem, ale bez úspěchu

Nu a já si to velice užíval jen jsem trochu více musel koukat na karoserii aby nebyla ko.. tím pádem pár trestných bodu bylo ze strachu..ale na poprvé... za mě dobré..
Nu a jdeme k výsledkům: Míra, nebo jestli chcete jak mu ve Vimperku kluci říkají Litránek ( zatím to není kvuli pití) s jeho nízkým scale Rangem obsadil těsně 24 pozičku tudíž poslední..Hodně udělal i vlek, ale to bylo pro diváky
Já skončil na 14 místě s 573 trestnými body... přede mnou skončil matador Matěj na 13 místě s 566 t.body a jeho táta Martin jim tam ve Vimperku vytřel malinko zrak, když porazil svou super jízdou místní znalce a vybojoval 3. flek s 252 t.body!! :tleskam: :OK:

Za mě velice povedená akce a jsem rád že i s buřtíkem jsme zajeli docela hezky...uvidíme jak to půjde s triálem na jihu dál a možná bych začal s druhou stavbou trial special autoo.. expe už vás moc nebaví a triálu se daří..