Myslím,že to bude v klidu.Bude to prostě jen trochu větší procházka.Jen počasí bohužel nám moc přát nebude.Ráno má být kolem čtyř stupňů a možné přeháňky.
Já se teda těším, ještě zítra poskládat stroj a zabalit. Bude to epesní expedice za asi nejvíc cílem co si zde můžeme přát. Kdo nepojede určitě bude litovat, kdo pojede bude asi taky litovat ale sám sebe za svou fyzičku při pondělní práci :-D Jediné na co se netěším je těžký bágl na zádech, pro nejvyšší vrchol to ale s chutí překousnu ;-)
Že já se vždycky necham ukecat. Takže abych to shrnul: Ráno vstanu v šest, potáhnu se hodinu autem, pak pujdu několik kilometrů do kopce ve čtyřech stupních nad nulou, jo a abych nezapomněl asi zmoknu. Věřte nebo ne, neumím si představit lepší neděli :FINE: :hura: :FINE:
Zdenda to rozsekl :-D takové zapálení by pochopil málokdo :-D . Takže hodně jídla, hodně baterek, zkontrolovat auto a pořádně se vyspat a nasbírat síly na neděli a jedeeem :tleskam:
Jo a než zapomenu Rosto má pro tebe těch 10 kloubků jak jsem se bavily ;-)
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima
Ahoj klucí,buřtík už se v lednici těší až se ohřeje na klacku.Hořčici beru v tubě - pro všechny,Auto jezdí doleva , doprava ,dopředu ,dozadu .Tak doufám že pojede i nahoru a dáme těch 865M bez kyslíku. :-D :CIAO:
No jo no. co se dá dělat :HOPS: budu na vás myslet aby jste dojeli bez závad a večer chci vidět referát, fotky od Toma a tracking trati Tome , zapni si to a posles mi soubor :YOP: