Aviaro, paradni Afrika! Koukam jeste verze made in Japan, nikoliv made in Italy... Sice ta snad nejhorsi barevna varianta, ale kazdej nemuze mit bilou s cervenomodrymi "blesky"... Az ji budes prodavat, mysli na me a dej vedet, tri ventily jsou pro me akorat!
... Na Kiu se nezlob :-D ma obrovskou devizu, a to, ze je to novy vuz... S timhle jsem nikdy nejel, ale nemyslim, ze by to bylo v necem lepsi nez duster a ten je strasnej, pokud nejsi nimrod nebo ... A to je sprosty :FINE:
SUV maj smysl az od X3 nahoru, ale ta stoji drobet pres mega.. To kdyz nemas, tak nemuzes chtit SUVcko
Subarů hošííí! :twisted: :twisted: Já mít love, tak moje první kára bude jedině forejs... ♥ Takle budu muset s rodičovejma :-/
Pavel Suchomel Buggy Bullet V3 - momentálně probíhá GO Nissan 350Z - od roku 2012 probíhá GO SCX-10 - HPI Bronco - momentálně probíhá GO mé rajče 4 Válce stačí, když turbo tlačí ... ...jo a nejlepčí kanál na TyTrubce najdeš zde...
No, Forester zajímavej, o tom žádná ! :wink: 169 kW ? Měli jsme doma silničního bráchu, Outbacka s 3 litrem a svezení pěkný.
btw. Africu jsem sháněl v klasický trikolóře, ale byly jen RD04ky a já chtěl novější, RD07ku, kdy se objevila ta moje a já se do ní zamiloval. Mě se na né fialová líbí a sem rád, že je jich "málo". Bílo/červeno/modrou má každej. Hezká ale je o to nic ... :wink:
Mira píše:... Na Kiu se nezlob :-D ma obrovskou devizu, a to, ze je to novy vuz... S timhle jsem nikdy nejel, ale nemyslim, ze by to bylo v necem lepsi nez duster a ten je strasnej, pokud nejsi nimrod nebo ... A to je sprosty :FINE:
Mam malou garaz. Stezi se mi tam vejdou dve kompaktni auta. :mrgreen: Obe musej mit sundanej zadni naraznik a to vzadu i celo motoraku aby se srovnali a slo zavrit vrata.
Puvodni plan bylo vybrousit a zavarit par puchejrku na lemu. Soucasny plan je vymenit celej lem, udelat novej podbeh, k tomu pridat i kus prahu a cast zadniho cela. :mrgreen:
hele, uprimne, kdyz to slo uz pres strechu atd .. je to starej vrak... pro potreby plechcupu je potreba toto resit?? montazni pena seriznuta do potrebnych tvaru plus trocha barvy neudela stejnou sluzbu...?