jaryn
Přispěvatel

Re: "SPiNTiRES" - TATRA 813 pro novy UPDATE str.247! :)

For: no107064

Tak jsem si stáhnul mapu Siberian expres 2016 (tu s mnoha úkoly a hafem aut a asi mám slabej PC jelikož se mi to dost kousalo. Kdysi jsem ji hrál a tak jsem ji chtěl opět vyzkoušet (pěknejch map je moc málo) a pak jsem narazil na verzi 1.1. Měla poloviční velikost a jen tři úkoly. Tak jsem se do ní pustil a je SUPER. Jen jsem si naběhnul v tom, že jsem si dal jen tři auta na start a když jsem mapu odkryl tak tam mimo mých třech "zoufalců" nebylo jiný kolo :-) No, ale jedu s prvním úkolem a k mapě nemohu říci nic jiného než : SUPER PRIMA :-)

Díky.

Jaryn
V12
Píšu hodně

Takze opat sa pochvalim miernym pokrokom - vzadu uz mam hotovy plne funkcny origo Kingframe, na prednych polnapravach pribudli konzoly vzduchovych mechov. Zatial este neviem, ake auto z toho urobim - ci Phoenix FL, alebo Jamal 8x8 s retro kapotou. Aby som napisal pravdu, Jamal sa mi pozdava viac, pretoze rozdiel medzi povodnym Phoenixom verziou po FL nie je velky. Okrem toho, Phoenix sa do SpinTires terenu velmi nehodi, pretoze ma mizerny najazdovy uhol. Sasi pouzijem z Phoenixu, vzhladom na velky rozvor medzi I. a II. napravou sa bude perfektne hodit - medzi kolesa sa dostanu schodiky. Okrem toho je prepracovane do paradnych detailov, skoda ho nepouzivat aj na dalsich vozoch.
Zmena svetlej vysky je po vizualnej stranke velmi pekna, ale vyplyvaju z nej niektore dost zle riesitelne problemy, takze asi ju nepouzijem. Hoci na demo videu pripajania navesu by to bolo neskutocne dobre - pridem k navesu, vypustim zadne mechy, zadok sadne k zemi, vleziem pod neho, zdvihnem zadok a naves pripojim.
no107064
Častý přispěvatel

jaryn píše:For: no107064

Tak jsem si stáhnul mapu Siberian expres 2016 (tu s mnoha úkoly a hafem aut a asi mám slabej PC jelikož se mi to dost kousalo. Kdysi jsem ji hrál a tak jsem ji chtěl opět vyzkoušet (pěknejch map je moc málo) a pak jsem narazil na verzi 1.1. Měla poloviční velikost a jen tři úkoly. Tak jsem se do ní pustil a je SUPER. Jen jsem si naběhnul v tom, že jsem si dal jen tři auta na start a když jsem mapu odkryl tak tam mimo mých třech "zoufalců" nebylo jiný kolo :-) No, ale jedu s prvním úkolem a k mapě nemohu říci nic jiného než : SUPER PRIMA :-)

Díky.

Jaryn

Jo to se někdo naboural do mé mapy, ze screenů jsem si všiml nějakých úprav, ale nezkoušel jsem ji hrát. Čili počet aut dělá tu velkou náročnost jo? já původně myslel, že obrovský počet objektů na mapě. Příště se budu trochu krotit s těma autama ... já jich tam dal tolik, právě z důvodu, že pokud někdo hraje na Hardcore obtížnost, tak se může lehce stát, že auto někde zapadne nebo spadne ze stráně a nebude moct být zachranitelný, nebo to bude příliš těžké tak aby se někomu nestalo, že tam bude mít pět aut a všech pět aut někam pošle a bude mít dohráno.

Každopádně budu redukovat počet aut na mapách. Jak siberian expres tak nově připravované mapě s úzkýma lesníma cestama "koleje - grass roads"

A chtěl bych poradit asi nejspíše od V12
- jak nastavit auto aby mělo naložený náklad klád? (například ural s korbou a kládama, kam se zadávají ty klády)
- vložil bych do map pár aut s kládama na odlehčení, ale tím stylem, že budou buď rozbité nebo nebudou mít palivo protože, využití opravárenské nástavby mi příjde dost nevyužité.
Patholog
Přispěvatel

Otázka v editoru mi nechce načíst jeřáb píše mi to
Cant load body("): no shapes. (TruckAddon/PhysicsModel/Body).
Přitom v xml mám zdá se v pořádku i v x souboru mám cdt na všechny objekty.
Díl za radu
Cze
Nově příchozí

V12 máš na mysli něco v tomto smyslu?

(Obrázek čistě ilustrativní...:D)

Obrázek

By bylo hodně zajímavé, ta 6x6 je hezká, ale nějak moc mě nezaujala, ta 8x8 by mohla být hodně zajímavá.

Mimochodem, někde jsem tady viděl 815-7, hodně pěkná, jak je na tom? Děkuji. :)
V12
Píšu hodně

Patholog :
Mat CDT v modeli niekedy nemusi stacit. Skus tie CDT prilinkovat k vhodnej zakladnej bone. Vies poslat screenshot s hierarchiou modelu ? Inak z tychto veci okolo CDT a xxx_cdt objektov mam este docela gulas. Obvykle sa k ziadanemu vysledku dopracujem az po niekolkych pokusoch a omyloch.

Cze :
Ano, nieco take. Aj ked viem, ze toto je Photoshop. Dumpra ale robit odmietam, je to strata casu dovtedy, kym nebude mozne vozit volne sypany material. Bude to mat standardne nadstavby :
- oplen so zeriavom plus skladaci vlek, popripade riadeny vlek na dlhe klady, znamy z Phoenixov 8x8
- korba so zeriavom vzadu plus oplen vlek na kratke a ked sa bude dat, aj stredne klady
- valnikova korba s garazovym nakladom, resp. vercajgom na opravy, popripade aj s plachtou (opat nieco take, ako ma vo vybave Phoenix 8x8)
- prieskumnicka zaplachtovana korba s opravnymi bodmi a nejakym tym palivom
- moznost tahat standardne privesy a navesy
- rozne doplnky na samotne auto ako nejake ochranne ramy, ci iny tuningovy odpad
- mozno specialna "truck - buggy" verzia s minimom plechov, aby vynikol ten moj prespekulovany a dlho ladeny podvozok

T815-7 robi kolega patholog

no107064 :
Hmmm, pokial mi je zname, editor nedovoluje urcovat autam typ nakladu. Ono to ale asi nebude iba editorom, ale aj strukturou vysledneho .stg suboru, do ktoreho proste nie je mozne vlozit taketo informacie. To sa da obist pomocou localhostovho ST+
Patholog
Přispěvatel

Právě že k to je hlavní "root" a v něm je zbytek. Pak ti pošlu PM
Pitrsonn
Přispěvatel

V12 píše:Takze opat sa pochvalim miernym pokrokom - vzadu uz mam hotovy plne funkcny origo Kingframe, na prednych polnapravach pribudli konzoly vzduchovych mechov. Zatial este neviem, ake auto z toho urobim - ci Phoenix FL, alebo Jamal 8x8 s retro kapotou. Aby som napisal pravdu, Jamal sa mi pozdava viac, pretoze rozdiel medzi povodnym Phoenixom verziou po FL nie je velky. Okrem toho, Phoenix sa do SpinTires terenu velmi nehodi, pretoze ma mizerny najazdovy uhol. Sasi pouzijem z Phoenixu, vzhladom na velky rozvor medzi I. a II. napravou sa bude perfektne hodit - medzi kolesa sa dostanu schodiky. Okrem toho je prepracovane do paradnych detailov, skoda ho nepouzivat aj na dalsich vozoch.
Zmena svetlej vysky je po vizualnej stranke velmi pekna, ale vyplyvaju z nej niektore dost zle riesitelne problemy, takze asi ju nepouzijem. Hoci na demo videu pripajania navesu by to bolo neskutocne dobre - pridem k navesu, vypustim zadne mechy, zadok sadne k zemi, vleziem pod neho, zdvihnem zadok a naves pripojim.

Upgrade už hotových módov ? Phoenix 6x6, 8x8, Jamal ...
V12
Píšu hodně

Na 99% nie. Bude novy voz - Jamal 8x8. Mooozno na tento novy podvozok dam vsetky 3 Phoenixy 8x8. Sestkolky prerabat neplanujem.
no107064
Častý přispěvatel

V12 píše:Patholog :
Mat CDT v modeli niekedy nemusi stacit. Skus tie CDT prilinkovat k vhodnej zakladnej bone. Vies poslat screenshot s hierarchiou modelu ? Inak z tychto veci okolo CDT a xxx_cdt objektov mam este docela gulas. Obvykle sa k ziadanemu vysledku dopracujem az po niekolkych pokusoch a omyloch.

Cze :
Ano, nieco take. Aj ked viem, ze toto je Photoshop. Dumpra ale robit odmietam, je to strata casu dovtedy, kym nebude mozne vozit volne sypany material. Bude to mat standardne nadstavby :
- oplen so zeriavom plus skladaci vlek, popripade riadeny vlek na dlhe klady, znamy z Phoenixov 8x8
- korba so zeriavom vzadu plus oplen vlek na kratke a ked sa bude dat, aj stredne klady
- valnikova korba s garazovym nakladom, resp. vercajgom na opravy, popripade aj s plachtou (opat nieco take, ako ma vo vybave Phoenix 8x8)
- rozne doplnky na samotne auto ako nejake ochranne ramy, ci iny tuningovy odpad
- mozno specialna "truck - buggy" verzia s minimom plechov, aby vynikol ten moj prespekulovany a dlho ladeny podvozok

T815-7 robi kolega patholog

no107064 :
Hmmm, pokial mi je zname, editor nedovoluje urcovat autam typ nakladu. Ono to ale asi nebude iba editorom, ale aj strukturou vysledneho .stg suboru, do ktoreho proste nie je mozne vlozit taketo informacie. To sa da obist pomocou localhostovho ST+

no já právě, když jsem hrál nějakou verzi po upg, tak na sopce byl velký MAZ s naloženýma kládama nebo 535tka teďka už nevím, ale měl je od startu právě.
V12
Píšu hodně

Pruzenie na novom podvozku hotove, idem riesit ram.

Obrázek

no107064 :
Skus ten naklad dat do kolonky Addons, malo by sa jednat o :
- log_sort_a pre kratke polena
- log_medium_a pre stredne polena
- log_long_a pre dlhe klady
Typ nakladu podla addonu by hra mala urcit sama rovnako, ako ked ides nakladat. Neskusal som, daj vediet.
maztekk
Veterán fóra

V12 píše:Patholog :
Cze :

Ještě pořádnou cisternu prosím ;-)
no107064
Častý přispěvatel

V12 píše:Pruzenie na novom podvozku hotove, idem riesit ram.

Obrázek

no107064 :
Skus ten naklad dat do kolonky Addons, malo by sa jednat o :
- log_sort_a pre kratke polena
- log_medium_a pre stredne polena
- log_long_a pre dlhe klady
Typ nakladu podla addonu by hra mala urcit sama rovnako, ako ked ides nakladat. Neskusal som, daj vediet.

Moc jsem to tu nesledoval, ale ten kingframe bude mít stavitelnej podvozek na měchách jako v reálu?

Jinak neví někdo kde stáhnout ten mod aby odstranil mlhu?
V12
Píšu hodně

Ci bude mat nastavitelnu svetlost neviem, je s tym zopar problemov. Uvidime.
Hmotova studia Super Jamalu :

Obrázek
no107064
Častý přispěvatel

V12 píše:Ci bude mat nastavitelnu svetlost neviem, je s tym zopar problemov. Uvidime.
Hmotova studia Super Jamalu :

on původně byl žigul i landrover sport, že šla nastavovat výška, tak právě jsem myslel, že by to šlo tak i u měchů

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“