no, co vám budu povídat. Já jsem si dnes taky pojezdil. Od 06:00 z Phy do Krumlova pro dítě a pak z Krumlova hned na švp na Vysočinu, stíhat bus s třídou. Zítra taky odjíždí dcera na švp. Máme doma blázinec. Na auta se tak akorát chodím dívat. To víte, že bych pojezdil. A jak. Tak se aspoň dívam na fotky :-) a na YT https://www.youtube.com/watch?v=UONTvzh ... =AlanYordy
HPI WR8 FF Gymkhana
HPI Bullet
HPI Blitz
Axial Score
SCX 10 I - Jeep Rubicon
SCX 10 I - Toyota Hilux "Hradní střela"
SCX 10 II - Jeep Cherokee - 4x4, 4 Litres
Axial Bomber
Slick7/Toyota - The powerful HiLux 3.0-litre Turbo Diesel
Díky kluci za dnešní den už jsem potřeboval vyvětrat hlavu, bylo tam vše co si správný Brďák může přát. Dneska to nejvíce rozbalil Rosta ještě teď se tu směju a zároveň jsem v šoku, ale Gerard se taky nedal zahanbit a jezdil jako vždy, tedy jako prase a bez rozumu :-D :-D . Ale o tom jak píše Rosta až v Ládově kronice fotky jsou v galerce. Těším se na další povedenou akci ;-)
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima
Moc pěkné fotky Rosto, už si je stahuji, jen jsem tedy nepostřehl že jsme utíkaly až 73 km/h , ale v Brdech je vše možné a myslím že to bylo v tu chvíly kdy jsme už měly chut na buřty :-D :-D :-D
Tady už je možný asi úplně všechno.To ten brdskej trojúhelník :-D Původně jsem si myslel,že tahle trasa bude na pohodu ale stejně se nějak zvrtlo ve slušnej brutus.Dnes jsem si smůlu vybral já a měnil jsem nejdříve servo pak kardan a ve finále i regulátor.Díky Tomovi za půjčení jiného.Ale jinak to byl parádní den a těším na další servisní den v Brdech :tleskam: Fotky: http://rcluky.rajce.idnes.cz/Cerna_skala_19.6.2016/
no Tome to byla preci ta rychlost z kopce.. no jak vidis v Brdech zlobi uz i technika GPS v MT :-D :-D No u mne chciplo jen servo pac voda vevnitr..pac sem ho blbe zatesnil.. vysusit a priste lepe no :HOPS: jinak diky za trasu Luky a vsem za ucast.. ja sem si zarelaxoval slusne :OK: :OK: P.S.mozna bude i video ale az tak za tyden.. driv se k tomu nedostanu.. nabudu doma :-[
Tak dneska mi to nedalo a zapnul jsem Wraitha zda včerejší koupání přežil a on zatočil naplno doprava a přidal plyn a nereagoval na vysílačku. No narovinu sevřelo se mi hrdlo a říkal jsme si proč zase já a nedám si říct a musím pokaždé do té vody a jezdit v ní jak blázen. Začal jsem tedy bádat rozebral jsem krabičku s přijímačem v ní dvě kapky a jinak nic, ale plošnák na přijímači byl orosený. Nastoupil jsem na něj s fénem, znova zapojil a světe raduj se Wraith zase jede a poslouchá. Asi by to fakt chtělo přehodnotit jízdní styl a nebo jiný systém utěsnění, ale já už nevím jak :-p , hlavně že ale jede už jsem viděl ty cifry za díly :-D
jo zase pac sem se nechal zblbnout jak si tam nebyl a delal jsem ponorku :HOPS: ..nic vysuseno, dnes odzkouseno a zase fachá + novej PlastiDip na cestě domů, poradne to zatesnit a sup zase do vody a BRD :-D