Weekly challenge od VOTO1979 - ale ted nevim, presne ktera to byla ... ;)
http://voto1979-spintires.tumblr.com/
zidon155 píše:Prej to neudela - nejde mu to udelat na ten tvuj podvozek s rizenim :/
V12 píše:zidon155 píše:Prej to neudela - nejde mu to udelat na ten tvuj podvozek s rizenim :/
Nepisal, v com je problem ? S tym podvozkom som problem mal ja, pretoze bol modelovany klasicky so Z osou smerom hore, ked sa to pootacalo, tak to bolo v pr....li, najlepsie by bolo to cele odlinkovat, debonovat, resetnut Xformy na vsetkych objektoch a nanovo zlinkovat a nabonovat. To by malo byt v pohode zvladnutelne.
Inak ked som uz pri tom - mozno si spomenies, ako som sa stazoval na dym od prednych kolies T148. Pricina bola jednoducha - parentframe pre kolesa musi mat pivota orientovaneho na world suradnice, cize X dopredu, Y hore a Z do strany.
A este jedna vec - inteligentny Editor zasa ukazal, co je to za kus bordelu - pri poslednej aktualizacii Jamalu 8x8 neuploadol do workshopu 8 kolovu vlecku na stredne klady. Zistil som to az teraz rano, snad vecer pridem na pricinu. V predoslej verzii to este bolo.
zidon155 píše:Az na ty barvy pekny ;) :-D
Testoval jsem Tojku od Bregela - je paradni! 8)
korvetak píše:Nemáte někdo placený mod URALU od mBIG, zajímalo by mě jak jim ten jeřáb maká. Jestli to zvedne i nákladní auto když to má na 25 tun.
Cze píše:korvetak píše:Nemáte někdo placený mod URALU od mBIG, zajímalo by mě jak jim ten jeřáb maká. Jestli to zvedne i nákladní auto když to má na 25 tun.
Maxim je teď na dovolené, já jsem se s ním dohodl, Urala kupuji 7.7.2016 i s T815 od Dmitriho. Tak dám vědět. Případně přiložím fotky. :)