lebkoun píše:Karle paráda.Doufám,že už začneš taky pořádně bahnit a užívat si tu radost naplno.Ale ztratil jsem v tobě posledního spojence s scx. :-( To budu zas na těch expedicích jak černá ovce. :-D
haiso píše:Letec píše:Tak Vám teda pěkně děkuji že jste mě nakazily. 8o :-( Ale na druhou stranu musím uznat že nebýt Vás nikdy bych nepoznal co je láska. :-D :-D :-D
dobrýýýýýýý Karle :tleskam: ..to bude jízda :FINE: .. a prosímtě proti tomu virusu se neočkuj ;-)
Letec píše:haiso píše:Letec píše:Tak Vám teda pěkně děkuji že jste mě nakazily. 8o :-( Ale na druhou stranu musím uznat že nebýt Vás nikdy bych nepoznal co je láska. :-D :-D :-D
dobrýýýýýýý Karle :tleskam: ..to bude jízda :FINE: .. a prosímtě proti tomu virusu se neočkuj ;-)
Kluci já Vás nemít --to by mě zbejvalo peněz. :-D :OK: Jináč už tuním cpu acu dopředu atd,jak říká Pepa :dohnat a předehnat: :hura:
lebkoun píše:Karle paráda.Doufám,že už začneš taky pořádně bahnit a užívat si tu radost naplno.Ale ztratil jsem v tobě posledního spojence s scx. :-( To budu zas na těch expedicích jak černá ovce. :-D
haiso píše:lebkoun píše:Karle paráda.Doufám,že už začneš taky pořádně bahnit a užívat si tu radost naplno.Ale ztratil jsem v tobě posledního spojence s scx. :-( To budu zas na těch expedicích jak černá ovce. :-D
neboj Luky ..to je takova vlna SCX.. Wraith...Bomber.. SCXII .... ;-) .. a jinak nam je jedno kdo s cim jede ne ? :FINE:
lebkoun píše:Ty už jsi na dalším levelu tím,že po každé expe stavíš skoro nový auto :-D
Letec píše:lebkoun píše:Karle paráda.Doufám,že už začneš taky pořádně bahnit a užívat si tu radost naplno.Ale ztratil jsem v tobě posledního spojence s scx. :-( To budu zas na těch expedicích jak černá ovce. :-D
Nikomu to neříkej,ale já si Wraitha koupil jenom jako těžítko 8o , dál budu jedit s Honchem. :-D :-D :-D
tomyprodejcz píše:lebkoun píše:Ty už jsi na dalším levelu tím,že po každé expe stavíš skoro nový auto :-D
Takže jsem vlastně nejvyšší liga modeláře jsem poctěn :-D :-D
tomyprodejcz píše:lebkoun píše:Ty už jsi na dalším levelu tím,že po každé expe stavíš skoro nový auto :-D
Takže jsem vlastně nejvyšší liga modeláře jsem poctěn :-D :-D