Jak píše Karel, pepu vyzvednu v 8 u něj doma a hurá k náčelníkovi ;-) buchtu beru sebou to bude žranice, nevím jestli se těším na expe nebo na jídlo :-D :-D
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima
Kluci díky za dnešní skvělou expedičku. Zase jsme poznali kus světa. A tentokrát jsme kupodivu nebojovaly s technikou ale s přírodou. Ten přírodní park Hřebenec je jedinečný místo ale až moc velká divočina kde fakt není žádná cesta což jsem nečekal. A tolik borůvek jako dnes jsem snad neviděl ani za celý život dohromady. :-)
Ahoj chlapy, opět dokonalý den i přes to že počasí ráno vypadalo hrozivě, celý den nepršelo a začalo až na konci u aut, takže dokonalost. Za mě tedy super den s naší bandou, trochu byl boj s borůvčím, ale Brdy nezklamou je to balzám na nervy, tam je to všude boží. I když se tedy musím přiznat dnes jsem byl těžce fyzicky indisponován a měl jsem co dělat to vůbec zvládnout ujít asi stárnu :-D :-D . Teď tu ležím a uvažuji zda vůbec musím dýchat no nic jdu se posbírat, tedy pokusím se a udělám ještě fotky. Takže chlapy díky za tento den a že to se mnou vydržíte :-D
Ps: děkuji Ládovi za lekci řazení v autě :-D :-D :-D :-D
particko kde jsou fotky? :-p at se mohu aspon podivat kdyz uz sem tam holt nemohl bejt :YOP: podle par slov tusim ze to byl zase zazitek ..kort kdyz to sebralo Toma a ne jeho regl :-D
Brdská banda Lukyho ponorka ( furt mu to jede nechápu 8o ) Láda a jeho ohnutý klacek na dědu :-D Karel vodní divočák :hura: Láďa řádil A nesmím zapomenout na mého dingoška
haiso píše:particko kde jsou fotky? :-p at se mohu aspon podivat kdyz uz sem tam holt nemohl bejt :YOP: podle par slov tusim ze to byl zase zazitek ..kort kdyz to sebralo Toma a ne jeho regl :-D
Ahoj dovolenkáři :CIAO: mě to teda sebralo a to jako dost to je fakt, ale nelituji fotky máš hore :OK: