mara126
Píšu hodně

MEX-IV JEEP JK

jo ta cena si myslim že je slušná na to jak je to velký.Vemte tamju co stojí a co do ní musí člověk narvat aby to fungovalo.Jediný co bych použil je pohon z Mexe 1 a 2.
člen RC Truck trial klubu Praha
Mercedes Actros 8x8 RCTT
Mercedes Unimog RCTT
Foto Rajče:mara126
zila70
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

ano tento nazor je presne to co ja zastavam,tamiya neni vubec spatna ale pri cene 11-12litru clovek kupuju celoplast kterej nefunguje az po vymene gum,a predelani perovani a uz to leze do penezenky,ja se snazim stavet auta tak aby fungovaly hned bez jake koliv improvizce protoze ne kazdej na to ma bunky.
co se tyce pohonu jsem zvolil ten to ze dvou duvodu,zaprve cena a za druhe ten ze zustane zachovanej interier,protoze je fakt peknej a bylo skoda ho tam nedat.
Pohon z motorem pod kapotou je sice hezkej a spolehlivej,ale ten interier se tam nevejde.jinak co se tyce jednokvaltu tak s nim nikdy nebyl problem,ja osobne ho mam uz dve roky v TF a drzi.
mara126
Píšu hodně

MEX-IV JEEP JK

jo ta převodovka se tam fakt vejde parádně,zkoušel sem jí tam taky ,ale nakonec tam mam ax-kovou která tam zapadne taky dobře.
Mercedes Actros 8x8 RCTT
Mercedes Unimog RCTT
zila70
Píšu hodně

jato blbe napsal ona se tam vejde,ale co kardan mezi prevodovkou a rozvodovkou?
mara126
Píšu hodně

MEX-IV JEEP JK

jedině motor zklonit aby šel kardan rovnoběžně z rámem,ale jde o to aby nevadil motor hornímu zavěšení
Mercedes Actros 8x8 RCTT
Mercedes Unimog RCTT
zila70
Píšu hodně

ja ma s tena sikmejma motoram sptnou zkusenost ohledne prevodu na kardan mezi :(
proto se mexi pak predelavaly a daval se tam klasickej kardan se dvema klouby.
mara126
Píšu hodně

MEX-IV JEEP JK

jo,všechno to má svoje pro a proti
Mercedes Actros 8x8 RCTT
Mercedes Unimog RCTT
zila70
Píšu hodně

Jinak Mex-IV Jeep bude i v provední RTR!
Součástí RTR setu bude,model,servo 15kg,regl novak,bat.lipo 4000mah,nabijecka imax-B6 a radio 3ch DSM.
cele to bude pripravene hned k jizde a celkova cena bude asi 21litru.
KnightRider
Přispěvatel

Cena je opravdu slusna na tu vybavu,ale ne kazdy ma takhle prachy pohromade,sice Tamiya nebo axial rtr potrebuje poladit ale to se da delat postupne dle financi... :lol: ,tak to mam alespon ja,zivim rodinu,dve auta a rict manzelce ze si koupim model za 21litru tak nevim,nevim.Kdyz to do modelu nasypu postupne tak to ani nezjistiii :lol: :lol: ,sorry za tlachani :wink:
zila70
Píšu hodně

v pohode,ale jsem rad za kazdy nazor :)
no ono to s motorem stoji jen 14900 a ty ostatni veci jsou uz jen u RTR a jsou pouzity pomalu jen profi veci.
je fakt ze se da pouzit servo za 500,regl za 1000,radio za 1000 a ta cena je zase jinde ale ja se uz z drivejsiho jezdeni s rcckama naucil jezdit jen to nejlepsi a co je fakt spolehlive vyzkouseny a tim padem to setrti dalsi vydaje :)
zila70
Píšu hodně

jinak mam plno zákazniku a predevsim od nas ze manzelky nevi (radeji) :),ale je mozné ze udelam i stavebnici ktera se bude moc postavit postupne a dostupnost financi.co bych pro vas neudelal 8)
KnightRider
Přispěvatel

Nebo udelej stavebnici v "zakladu" cena podobna axiku,nebo tamky,a pak nejaky nabidky na vylepseni a zdokonalovani a si myslim ze to pujde na odbyt... :wink:
zila70
Píšu hodně

ale vzdyt mex 4 jeep je asi tak nejlevnejsi verze co jde udelat.Pokud si koupim treba hiluxe za 11litru tak na nej musim koupit hned gumy a predelat ho na 3link aby to fungovalo a uz jsem na 13,8 a kde jsou tlumice,dalsi litr,a uz to lita,to treba u jeepa je vse v zakladu a je z 80% alu :) ne jako tamiya 30% alu a zbytek plast.
zila70
Píšu hodně

jinak vim ze ten axik se da poridit levneji,ale tam je tolik plastu ze z toho udelas petlahev :) ,ja jsem proste vyznavač alu a cim vic tim lip.Drive kdyz jsem jezdival zavody monstry,truggy nebo blechy ósumnactiny bylo to alu jen na obtiz,ale u tehle kategorie to je proste raj vyznavacu lehkych slitin :))))))
milan008
Veterán fóra

zila70 píše:ale vzdyt mex 4 jeep je asi tak nejlevnejsi verze co jde udelat.Pokud si koupim treba hiluxe za 11litru tak na nej musim koupit hned gumy a predelat ho na 3link aby to fungovalo a uz jsem na 13,8 a kde jsou tlumice,dalsi litr,a uz to lita,to treba u jeepa je vse v zakladu a je z 80% alu :) ne jako tamiya 30% alu a zbytek plast.

Hele, ale nemusíš pořád obhajovat kolik to stojí, kdo bude chtít, ten si to koupí, kdo na to nemá ten nekoupí, trochu mi vadí ty ceny co tu srovnáváš, já koupil hiluxe za 7000,- i z dopravou a DPH celníkům, gumy za 800, 4link z domácích zdrojů atd, atd... takže dej ceny jaké chceš, kupci se vždy najdou... :wink:
bflmpsvz

Zpět na „MEX by RCMODELEX“