Přesně tak. Je tam hromada scale doplňků a o to víc mi bylo líto to převracet. Dokoupeny gumový zrcátka, ale i tak mřížky světel a podobné blbyny se ztrácely.
Jinak tlumiče jsou celkem dlouhé u PG4S, měl jsem v plánu jim omezit dráhu a hlavně vyměnit gumy. V základu fungovaly dobře jen na sněhu, jinak v našich podmínkách hlavně hlína a jehličí hodně klouzaly.
Kardany jsem vyměnil hned na začátku, ty jsou fakt jen na silnici.. :-)
Jinak jsem měl problém s díly, po pár pádech ruply těhlice a pak poloosy jsou typu dogbone a stávalo se mi, že vyjížděla osička z toho druhého dílu no a pak se vyrvalo i Cčko... na to že jsem s tím byl párkrát...
Vyplatily by se asi komplet alu nápravy od nich ale to je dalších 5-6k navíc... tak jsem to radši prodal.. :-)
Kdybys chtěl nějaký podrobnosti včetně fotek ze stavby, stačí říct.. :-)
xbs píše:BigMisan píše:Nebyl to spatny model, ale odlisoval se az moc hlavne svoji velikosti, kterou se blizil spise k wraithu nez k 1/10 axikum... opravdu velky model...
tak to je pak jiná, ale pokud někomu ta velikost nevadí, jako "neskejl" auto proč ne... i když pak to trochu postrádá smysl, když vezmu v potaz tu verzi RS s 2.2 kolama velikostně k wrejtům a bombičům, tak se zdá že to má výš těžiště a tudíž to asi bude mít tendenci se víc převracet...