První pytlík před obřízkou :lol:

Převodovka

Spojka

U motoru je potřeba doobjednat potřebný pastorek se správným modulem, což sem neudělal a budu muset napravit ;-)

Rozvodovka

Převodovka + rozvodovka

Chassi

Propojovací kardan, převodovky s rozvodovkou

Linky

Nápravy, hruška difu

Nápravy, talířové kolo

Nápravy, CVD poloosy

Nápravy, detail portálu

Nápravy v kupě

Někam se mi zatoulaly fotky ze skládání kardanů. Tlumiče jsem neskládal budou časem na prodej, zatím jsem použil RC4WD. Pneu a disky budou taky k mání. Zatím jsem nahodil beadlocky co jsem měl po ruce.
Foto po sestavení

Vypadá to trochu jako drift offroad ale myslím si že v bočním náklonu ty áčka budou hrát roli :-p

Spojovačku jsem rovnou hodil za nápravu

Taky jsem na to zkusil naházet pár kastlí pro porovnání

:-D Patrol je trochu mastodont pro origo podvozek

:-D YJ zase trochu angličák

Stavělo se mi to moc hezky, model vypadá celkově bytelně. Plast je tvrdý, neohýbá se tak uvidíme jaké rány vydrží. Vše jde do sebe celkem hladce i když má člověk místo rukou lopaty jako já :-D Snad největší makačka při stavbě bylo zamačkávání soudků do kloubků ale po zaskočení jdou krásně hladce. Nejvíc mě překvapilo když mi při skládání portálů odlétla segrovka kam si do řitě, no po půl hodině jsem jí našel snad i díky tomu že je pochromovaná a leskne se jak psí kulky ale už jsem měl bobánky páč náhradní ve stavebnici není. Obavy mám trochu z té soustavy všech těch ozubených koleček ale to prověří až tvrdý brdský terén.
Model jsem pořídil hlavně kvůli BB trialům kde pojede vícero druhů podvozků a tak budeme mít porovnání co který dokáže. Teď budu laborovat nad zmenšením dvadva pneu na jednadevět disky, pak přijde na řadu kastle a doladění podvozku samotného aby mě v závěru roku dostal na bednu :mrgreen: