Jezdím tak na 1/4 plynu jinak bych roztrhal balonu a rozmlatil auto mezi stromy kde mam malou trat.. a jeste porad je to zabava :mrgreen: Jeste mam videjko tak uvidime co se zachytilo na kartu :wink:
zkousel ale nemeril .. kdyz to rozhulákám hned brzdím pac tady na to nemam drahu .. i tak si to ale vychutnávám.. jak to skace a odhazuje jehlici a rve zatáčky je úžasný :-D .. bude to chtít ale jiný pneušky :mrgreen:
chtelo ale zase na uplný roviny a velke drahy na to by se spise hodilo E-Revo který je celý posazený níže, tendle velkej Sumit je se hodí do terenku (proto muzes taky prepinat prevody a uzavirat diferaky) a pokud to muzu porovnat s malým co jsem měl tak letí cca stejne a malej letel 50kou (to jsem meril telemetrii), takze mne to takhle stačí jinak bych ho stejne dobyl zaživa :-D :-D .. proste to smazis v lese a líta jehličí a musíš dát občas bacha jina je kazda rana min za pětikilčo :-D
jedno videjko z poslední akce, tentokrát bez bigbýtu.. krom výjezdů "Na Karla", hlášek a RC4x4 ponorky sem se lámal hlavně u 3:42 časa.. hláška roku :-D :-D
Kdybych tušil, že to bude bez bigbítu, tak bych mlčel jak zařezanej :-D Jinak video pěkné :OK: Úplně se mi to zase vrátilo, potok, výhledy, to poleženíčko na jižní stráni........ :OK: :OK: :OK: