Tak dneska to bylo ooopravdu masakrové poježdění když shořel motor i mne.. tímto díky Václavovi za nový motor a Tomovia Václavovi za opravdu rychlý servis.. jinak já nevím jak vám ale i přesty všechny útrapy co nepokali jen mne to byl pro mne den relax :OK: :-D :-D na fotkách makám a ofiko vyhlášení míst BBT taky přijde ;-)
Jj dnes to bylo opravdu masakrové.Cilová branka mě mrzela kdyz mi 40cm před ní došla baterie,ale nakonec vše ok. :FINE: Axik vyrdžel i "hrubší zacházení" 8o což sem se divil že se nic neohlo,nepraslko atd.Jinak bacha na Ixodes ricinus měl sem 2 pěkně zakouslý. :-[ :-[
Naposledy upravil(a) Maxel dne 03.07.2017 18:23, celkem upraveno 1 x.
Já byl dneska nasranej, tu první sekci jsme fakt napíchaly na hovno což mě mrzí :sad: A však je vidět že jsme parta opravdových srdcařů když, první auto jede sekci 42 minut a místo toho aby jsme to přepíchaly jedou i ostatní a kurvý si auta :OK: Je mi líto všech co dnes něco zničily a aspoň za mě bych už plovoucí kameny v trialu nejezdil :-p Samosebou i přes všechny strasti a bolesti jsem si to dnes užil a po dlouhé době vás rád všechny viděl. Bludišťáka za největšího machra závodu si zaslouží Tom Maxel ,za to z jakou vervou rval axiala v první sekci kupředu, to jsem ještě v životě nezažil!!! Fakt masakr chlape a všechny klobouky dole, bylo slyšet že tvůj axík neví co je to vůle a je mu jedno kdy ho fakt vohulíš :-D Nechápu z plného plynu hned šup plný na druhou a vono nic nepřeskakuje, zuba ani spojku není slyšet 8o To i Michal kroutil hlavou jak slyšel jak mu nandaváš :-D No nic už ti nebudu lézt do prdel :-D
Ahoj bando tak dnešek byl opravdu hodně výživný, mě se dařilo na co jsem šáhnul . První sekce prověřila jak stroje tak výdrž závodníků a byl to opravdu místy hardcore. Po tom co jsem se uklidnil z naštvání z disfunkce mého stroje, jsem si ten den užil a rád jsem vás všechny viděl ;-) . Děkuji jak komisařům za postavení tratě a bodování, tak všem co mi pomohly ať náhradnímy díly, pomocnou rukou a nebo mě vyhecovaly to nevzdat. Díky bando jsme dobrý spolek co se nevzdává, co si navzájem pomůže a podpoří. A nakonec bych se chtěl omluvit za mojí počáteční špatnou náladu, ale to auto mě hodně otrávilo a nějak jsem ty emoce nedal :-(
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima
dnešek jako den byl fajn. Celý den v lese a poježdění ok. Tím, že jsem měl i Bombera, tak jsem si to užil dvakrát. 1:10 KOH v Brdech je super. Zvěřina dobře mřelá a Chardoné 1720 taky dobrý.
Teď trochu kritiky, zlobit se jistě nebudete. Tak první sekce byla možná postavená pro crawlery Pavla Raka a nebo tanky MIlana 3528. Oba by s tím měli problém. Tolik rozbitých aut na jedné sekci je až moc. Já měl jen jaksi unavené servo, ale vypadá to ok. Vypadl mi jen šroubek z "C", tak to zatáčelo nic moc. Do budoucna nežádám normálni trať proto, že mám ABS kastli. To je mi jedno. Ale stavět to tak, že pády z více než 5 metrů dolů, přináší jen poničený auta. (Dominik) Nemyslím, že jezdíme tento sranda trial proto, abychom po návratu domů volali MZ racing a nakupovali ND. Uštvaný motory a regly, jen proto, že to auto to prostě nevyjede, to je fakt na nic - skála 1:10 mezi tyčkama. (5 branka?) Sekce 2 a 3 byly jednodušší, ale myslím, že si to všichni užili moc. Tam byla sranda, na sekci 1 jen nasrání a rozbitý auta.
Rád bych příště postavil také sekci. Třeba na stejném místě, protože tam je na 500m2 tolik možností, až z toho přechází zrak. Skále a bahnu zdar.
Pepa
HPI WR8 FF Gymkhana
HPI Bullet
HPI Blitz
Axial Score
SCX 10 I - Jeep Rubicon
SCX 10 I - Toyota Hilux "Hradní střela"
SCX 10 II - Jeep Cherokee - 4x4, 4 Litres
Axial Bomber
Slick7/Toyota - The powerful HiLux 3.0-litre Turbo Diesel
Tož Pepku na dalším trialu stavíš první sekci ty, budiž ti to přáno. Sám jsem zvědavý jak to bude vypadat od někoho jiného :OK: (bez sarkazmu, myslím to vážně)