Zase menší update, ačkoliv mě forum začíná mrzet jak funguje, respektive nefunguje. Trochu to jde do kopru což mrzí jak mě tak asi i ostatní...
No dám pár fotek z průběhu uplynulých pár závodů - ASTů. Ty se víceméně povedly, vždycky se dařilo až na poslední závod v Krušných horách, kde v poslední sekci jsem se potýkal s technickými problémy. Nejříve jsem to vykurvil na drsným výjezdu, který se nedal absolovat bez lana, bohužel po výjezdu do určité výšky abych se mohl navijákovat jsem převrátil auto tak nešťastně, že jsem lousknul přední cévédéčko a udělal z toho tří kolku. Pokusil jsem se o opravu a po opravě opět vyjel, bohužel podobná situace nastala ještě jednou v boruvčí a potřebný díl jsem už neměl a zbytek projel na tříkolku, kdy mi zabíralo pouze jedno přední kolo a zadek. To se ve výjezdech ukázalo jako velký problém a aby toho nebylo málo tak odešel naviják pár branek před koncem a trápil jsem se ještě více... Do cíle jsem dojel ale nasbíral jsem mnoho trestných bodů které rozhodly o nehezkém 7 místě. Letošní sezona rozhodne v posledním závodě... Tak uvidíme jak to dopadne

Držte palce!
Zimní se povedl na výbornou
Kokořín

Zde jsem se potýkal také s problémy, ale nic co se nedalo zajistit na místě, tady chci poděkovat Hagridovi za pomoc a Robertovi za servo
Zde je vidět dobrá nevýhoda dlouhé korby... při prudkých výjezdech to dělá problémy, přemýšlím o zkrácení...
Poslední odjeté závody kde jsem se propadl na 7 místo... Krušné hory...
Tak ted víkend v září se jedou AST České Švýcarsko... tak snad se tam zadaří... už bych chtěl konečně zajet tu zlatou plaketku sezónní...
Velké poděkování patří mé ženě, která je na závodech součástí a podporuje mě

Za to patří obrovské poděkování