Udelejte si, kdo nasi diskuzi nesleduje, obrazek sami. Monty nebyl schopny, jak sam napsal, po 10 pokusech slozit převodovku na CMX. Nabidl jsem mu, ze se na to mrknu, stejne jako ostatni jsem mu neveril, ze by byl problem v kvalitě. Rozebral a otocil jsem vevnitr jednu hridelku. Jenomze tim jeho skladanim a snahou s ni zatocit poskodil jedno z ozubenych kol. Vše začalo tímhle příspěvkem v mém vlaknu o jeepu
"Nějak nemůžu najit vlakno od Mr. Monty o jeho špatné zkušenosti s CMX.
Záhada jeho převodovky vyřešena, omylem otočil ozubene kolo na výstupní hřídelce. Je tam kolik, co přenáší kroutici moment a on to ozubene kolo navlékl z druhé strany tohoto koliku, ze strany segrovky. To bylo příčinou toho, že mu tento kolik trčel ven z drážky tohoto kola a opiral se o zuby toho prostředního.
Otočení pomohlo a vse facha jak má.
Nepíšu to, abych nějak snižoval Montyho schopnosti, ale proto, aby si na to stavitelé dali pozor, protože je to blbost, kterou neni těžké přehlédnout."
Předcházelo tomu celkem dost z Montyho strany až sprostá debata o kvalitě podvozku s lidmi, co ho maji a jezdi mimo jine i trial, kde mu teda nakládají....
Toyota HILUX na homemade podvozku
FS GT3C
Od te doby me Monty napadá, ze moje pomoc nebyla nezjistna, ze jsem haj.l, co ho celou dobu chtel a chce nejak pošpinit. Dnes mi vyhrozoval soudem, ze zverejni sz korespondenci. Po tom, co jsem ho vyzval, at to udela si asi uvedomil, co by tu ze sebe ZAS udela, tak od toho upustil. Dokonce jsem mi nabidl, ze to udelam já. A tohle vlakno je výsledek. ..... Co si o sobe jako myslí? Jsem zvedavy na reakce lidi, co ho osobne znaji a treba se ozvou i ti, co mi do oci rekli, ze se s nim uz potkat nechtějí....uvidime
Zase jen povídačky . Pojď ukaž foto kde co bylo špatně nebo to rovnou na tom konkrétním špatném podvozku můžeš ukázat. Nenapsal jsem jednu závadu napsal jsem jich více proč se chytáš něčeho když nevíš co kde jak bylo vylomeno co když to je zrovna něco so jsi nevědomky zapříčinil. Gečkovy jsem se vždy snažil vyjít vstříc a pomoci ale čeho je moc toho je příliš . Kdo mne zná ví že jsem osobitý nikoliv špatný a snažím se vždy pomoci a hodně přehlédnout ale tohle už bylo moc i na mne . Jak Géčko řekl pokud definitivně nepřestane mne pronásledovat skončí vše u soudu a prokazovat bude on né ja . Sice nevím načem a jak ale to je jeho boj. Jak jsem napsal auto jelo tři krátké vyjížďky pak se vylomil plast v místě zajišťovacího kolíku. což asi nebude problém poškozených ozubených převodů na které mne géčko upozornil vrip 0,03-0,05 mm
Takový malý bombonek z poslední doby ale mam i jiné a mnohem horší. :-(
:
Předmět zprávy: Ty jsi fakt pořádný kus blba
Od: gecko-x
Odesláno: úte 28. srp, 2018 21:11
Komu: Mr-Monty
Zpráva
Rozdil mezi jeepem a toyotou? A chtělo se ti brečet? Proč meleš takový hovna? Proč jsi nenapsal, že je to 5let zpět, když jsem začínal? Proč tam raději nenapíšeš, jakej si idiot, že po téměř 10 letech v modelech, neumis poskladat auto a nechas si to delat byvalyma kamarádama? A když se do toho pustíš, tak to zkurvis?
Teď teprve poznáš, jak to vypadá, když do někoho reju.....
Toyota HILUX na homemade podvozku
FS GT3C