Sem rad ze to tu ma ohlas a zajima Vas to tak dam dalsi update... podarilo se mi konecne slozit drawtech tlumice ... poprve v historii meho modelareni jsou pruziny moc mekky a jako celkove me ty tlumitka nijak nepresvedcili ikdyz je jako jezdi americani a nejaky ikony.. nicmene sem s nima nejel a ani nepojedu asi...

Na crawleru sem mel Bigbore a tak nejak mi prijsou ze budou na tohle auto vhodnejsi.... tuhle praci nesnasim nandat sundat vymenit pruzinku dozadu dopredu sundat vymenit tohle tamto ... proste nekoncici srani jen aby to tak nejak fungovalo na stole.. az se to veme ven muze se zacit na novo :D

Jedny livance kola... 2,2 na nich 1,9 RB XLka

Nejaky stabilizatory a snizovace teziste sem nainstaloval... 160g na jedne strane.. myslim ze to bude akorat... Na fotce jde jeste videt a treti link.. nakonec nasel misto v karbon platicku ktery je v jednom kusu se servoplate na naprave... nejak to jeste serroubuju s nohavici napravy at to je tuhy...

Pohled dovnitrku kola...

Zatim porad ladim a ladim ... tuhle to tam, tohle vic dozadu, to presunout, tohle musi nahoru tady musim zapustit sroub tady milimetr ubrat tady aby prekazel jinde.. no je to hrozny srani stavet auto s dilu ktery k sobe nepatri....

" Pitbull tires! ... other tires are a joke! "
" Seru na poli , jezdím pro body... "