kamarád Nivař mi řikal, že jinýmu známýmu jen tak něgdo poškrábal Nivu, takže to moc sranda nejni... a ten kámoš bydlí nedaleko Javořice kousek od tebe, takže ňáký záškodnický akce nejsou nereálný, o to víc u takhle "okatě Ruskýho" auta, takže fakt bacha, lidi sou magoři a je z toho pak hon na čarodějnice jaxe řiká...
Hmm ... to je nahovno ... :/
Taky mam jako obavu s tim nekam jet nebo to nechat stat pred barakem .... lidi jsou debilove ...
Pac asi auto za to nemuze kde a kym bylo vyrobeny, ze
No většina mechaniky na Compactu vyřešena. Takže teď je na čase kosmetika a drobnosti.
Asi budu muset koupit jiné disky. Na E36 Compactu disky z Jaguaru XJ vypadali pěkně. Na E46 už moc nesedí.
Nahodou vypadaji hezky - to zaprvy ... a zadruhy jsem proto schvalne kupoval tyhle rusky - ktery se daji takhle krasne skoro cely vyklopit, takze ti ve svitu vubec nebranej ( oproti nasim csla, ktery jdou otevrit jen tak napul a fakt svitej naprd ...)
A s tim Zetkem mi to je jasny - pac o hajzla nezavadis vukol
Když bych sehnal levně frontcut sedana tak to přihodím.
Takhle to ale budu lehce řešit lízátkem a střešním spoilerem od CSR.
Docela se divím, že bokovat neuměl. Protože stabilizace v omezeném režimu funguje jako drift pro amatéry. Umožní autu trochu klouzat ale nedovolí ho přetočit.
S tím Z se to má tak že už vadí i Z začátečníků. Obzvláště je li na vojenském vozidle
zidon155 píše: ↑03.05.2022 9:54
Tak jsem Uzase hodil "do lesku" :D
Natrel jsem to - dle doporuceni zkusenejsich - fermezi. A s vysledkem jsem spokojen :)
ajajaj, to upravování modelu do Spintires, MudRunner, SnowRunner nechalo na Zdeňkovi šrám v podobě zakoupení této varianty tohoto ruského výrobku