Pořád mě štvali ty dlouhý převisy na obou stranách, tak jsem zadní nárazník sundal úplně a přední vyměnil za úzký axialácký.
A přesně v tenhle moment se to celý zvrhlo, protože mi padla do oka jiná, výrazně menší kastle. A když už jsem tam měl ten nárazník... :-D
Míry jsem vzal stylem "to půjde" a Sportík si prošel krizí osobnosti.
Vím, že to nedává zrovna smysl měnit jednu RTR lexanku za jinou, ale já jí prostě chtěl :)
Takže bylo třeba zkracovat. Rám jsem vzal jednoduše k první další díře a rozvor zkrátil o cca centimetr.
Nechtělo se mi převrtávat díry, tak to skončilo na magnetech. Rampa působila jako dobrá kotva už na stole, takže šla taky brzo dolů.
Jenže s níž posazenou boudou, se mi tam vejdou už jen taky podstatně nižší baterky. V průběhu prvního rozmontování jsem také vyměnil původní převody za výrazně pomalejší, takže když jsem na internetech potkal tříčlánek, který by mi tam parádně padnul, nepřišlo mi to ani jako tak hloupý nápad.
První zkouška proběhla v mrazu a na sněhu, ale bože tahle věc lítá. Připomenu, že jsem se snažil o trialově zaměřený speciál, ale to co tenhle hybrid v sobotu předváděl bylo peklo na zemi.
Spíš než cokoliv jiného, to teď jezdí jak mini Wraith. Což není nutně špatná věc, jen se musím naučit odolávat tendenci všechno na druhý pokus brát silou :-D