Bohouš
Nově příchozí

3D Sets dodávka Max Team

Jak už jsem psal v jiném vláknu, pustili jsme se do stavby dvou dalších modelů. Tentokrát "Model 14 - MaxTeam".
https://3dsets.com/product/model-14-max-team/

Jelikož si auta stavějí mí kluci, děláme tedy dvě auta zároveň. Původní moje idea byla postavit jedno, a pak, poučeni z chyb a nedostatků postavit druhé. Protože se ale kluci nepohodnou čí se bude stavět první a zároveň každý chce skládat "to svoje", dopad to má takový, že to trvá déle, a chyby děláme občas dvakrát. Zatím sem dávám pár fotek jak vypadají nyní.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
3D Sets Landy 4x4
TRX-4 Land Rover Defender
Latrax Teton
CR12 Ford F-150
cores
Sběratel

Re: 3D Sets dodávka Max Team

Moc pěkný, je to něco jiného neokoukaného.
Budu rád sledovat, tak ať se daří.
Max
Píšu hodně

To je super. Budu sledovat.

To je něco jiného než si koupit předraženou stavebnici v obchodě a tu pak ještě dolaďovat a předělávat už novou stavebnici.

Toto je jiná káva. To se mi líbí.
Max_bojovník silnic.

CC-01- verze 8x8. :OK:
milan008
Veterán fóra

Krásná práce, také by se mi něco takového líbilo :) A předražené stavebnice by měli zakázat prodávat :)
bflmpsvz
Bohouš
Nově příchozí

Diky. Jde to pomalu. Zvlášť když si to staví kluci sami často mají jiné priority než se pustit do další stavby :-D

Máme kromě kabiny vytištěné i složené dvě převodovky a zadní nápravy. Jsou zatím pořád trochu potíže s přední nápravou ta, co je na té fotce v prvním příspěvku. Těžko se hýbe, jde ztuha. K tomu se ještě vrátím později.

Všechny boční panely a dveře se tisknou "na výšku" tak jak jsou v autě namontované. Z toho vyplývají i možnosti barevných variant - pruhů.

Obrázek

Já jsem auto, ne jen kvůli představám o budoucím barevném provedení, poskládal do CADu a tam jsme vytvořili pár variant. Podle nich pak tiskneme. Výsledky jste už viděli na fotkách předchozích. Tady jen ukázka z CADu:

Obrázek

Obrázek

Takhle to pak vypadá na tiskárně... to jsou boční posuvné dveře:

Obrázek

Jedna i druhá kasle je složená - sešroubované přední a zadní část. I když tam spousta věcí ještě chybí. Zatím tu je fotka jen té zelené:

Obrázek

Obrázek

A ještě jsme vyhrabali pár starších fotek, na kterých je pro porovnání Defender.

Obrázek

Obrázek
3D Sets Landy 4x4
TRX-4 Land Rover Defender
Latrax Teton
CR12 Ford F-150

Zpět na „Onroad, Drift a Rally“