Hofy
Přispěvatel

Plzeňský Géčko

Jedno období jsem měl extra slabost na Géčka, nebo teda stále to trvá, ale některý už jsem si doma držet nemohl. Jaký jsem si ale udržel i přes nějaký potíže, je stará budka co dělalo kdysi dávno Nikko jako hračku. No a protože jsem se už trochu přejedl “kolatých expedic” tak to chci pojmout jako takovou streetku, nebo kdyz se urvu, tak možná takový trochu myslivec z rajchu na Vraník drapákách😅

Původně mělo být pod autem MST ale to jaksi šlo světem s hilux budkou, ale tady náš předseda mi nadělil TWS což nešlo odmítnout.

Pro začátek jsem musel natáhnout linky, motor MST 26t pro začátek, protože ani jednomu z nás se to asi nechtělo vyndavat (já byl určitě línej), servo co dům dal a regl s integrovaným přijímačem / chytrý Spektrum 😃

Trochu se učíslo elektro, budka vypadá, že sedí, takže další bude na řadě nějaký elegantní uchycení
IMG_3563.jpeg
IMG_3559.jpeg
IMG_3562.jpeg
Mirda
Administrátor
Kontaktovat uživatele: WWW

Re: Plzeňský Géčko

Tahle budka je prostě TOP a je škoda, že se jich dochovalo jako šafránu… 😔 Těším se co z toho vyleze.

S tím motorem máš pravdu 😂 ale v manuálu je to doporučený motor co se týče otáček 😇 takže asi netřeba měnit 🙂
Na čem dělám:
Toyota Hilux
zax
Píšu hodně

Jó to bude parádní model
Hofy
Přispěvatel

Tím lépe že jich je už málo, aspoň to nebude jak sraz Nováků (expe kde je 9 aut z 10ti je TRX Def) 😅
Jen abych to nepodělal a vlastně vůbec dodělal 😃
Max
Píšu hodně

Pěkná stavba. Budu sledovat.

Tuto karosérií sháním a nedá se nikde koupit.
Max_bojovník silnic.

CC-01- verze 8x8. :OK:
Hofy
Přispěvatel

Bohužel taky se ke mě dostala omylem, jinak bych měl smolíka zrovna tak 😃

A když se najde, tak ji najde někdo, kdo si toho neváží. Poslední, kterou jsem zaznamenal, našel nějaký kluk údajně u popelnic. Každopádně z fotek zabolelo, protože ji ořezal a narval na nějaký trx 🥲
Max
Píšu hodně

To máš pravdu kolego.
Škoda takových rozřezaných modelu.
Max_bojovník silnic.

CC-01- verze 8x8. :OK:

Zpět na „Scale projekty“