Zase něco zajímavého na trhu. 🤩
RC4WD se vytasilo s novým RTR, který na mě udělalo po dlouhé době opravdu dojem - a ne jen proto, že jsem ujetej na pickupy.
Ta novinka je na první pohled vlastně recyklovaná kastle Mojave na starým TF2 podvozku s retro nástřikem. 🙃 Akorát, že tady je potřeba podívat se více pod pokličku. 😊
Začnu podvozkem. Když pominu elektroniku, kterou stejně každej vyháže, tak je tady na přední nápravě CVD (konečně), dále tu je listí uchycené pod nápravou - není to tedy takový monster truck, ale konečně hezky vypadající model. Tlumiče s vnitřní pružinou, dle recenzí na netu jsou tam i o hodně měkčí listy no a pár dalších drobností. 😊
To zajímavější je kastle. Když si koupíte toto RTR, tak nedostanete klasickou Mojave boudu, ale novou verzi s otevírací kapotou a maketou motoru! 🤩🤩 Navíc je tady kompletní interiér - ano kompletní ne jen palubka, ale sedačky, tapce atd. Maketa motoru je fakt krásně zpracovaná, dále tu máme chromovou masku a kompletní LED osvětlení včetně poziček (ne jen přední a zadní hlavní světlomety)!
Za mě bomba a mám o čem přemýšlet .. 😁😁
https://store.rc4wd.com/z-rtr0070.html