FREEDOM83
Uživatel
Kontaktovat uživatele: WWW

Toyota Hilux 4 Door

Tato volba je dnes doručena domů, avec pas mal de volí RC4WD.

Přední a zadní nárazníky ARB Ochranné rámy s červenou kuší 3 páry tlumičů Teraflex Twins Nitro tlumiče Kola Goodyear MTR Highlift Tank Pneumatiky rc4wd rc4wd Lednička rc4wd Kovový kufr na nářadí A jsem si jistý, že jsem tam nechal pár dalších maličkostí, je čas se k tomu znovu podívat a proveďte nějaké změny, uvidíte je jako vždy:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
FREEDOM83
Uživatel

Re: Toyota Hilux 4 Door

privní extra

Obrázek
FREEDOM83
Uživatel

Dnes jsem udělal nějaký pokrok, posunul jsem naviják dopředu, takže jsem posunul nárazník dozadu, odstranil jsem sadu pro zvedání karoserie, otestoval jsem zadní část, upravil jsem odpružení, vyměnil jsem elektroniku za Holmes Motor 40t, variátor 1080 a servo 45kg srt, ještě má hodiny, ale už je něco vidět.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Hofy
Uživatel

Zajímavá změna s touhle nástavbou 👍🏼
FREEDOM83
Uživatel

Zatímco dorazí další věci, vyrábím dekorace a věci

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Testování vzhledu kol

Obrázek
Obrázek
Hofy
Uživatel

Já ti nevím, ale tyhle kola s límcem mi k tomu úplně nesedí. Možná to klame, ale vypadá to, že lezou z blatníků ven až moc 🤔
FREEDOM83
Uživatel

Hofy píše: 28.09.2024 19:06 Já ti nevím, ale tyhle kola s límcem mi k tomu úplně nesedí. Možná to klame, ale vypadá to, že lezou z blatníků ven až moc 🤔
Na fotce nejsou nápravy, nějaké brx80 a nějaké užší šestihrany na pneu jsou na cestě, bude užší než stock trailfinder, ale nevejdou se do podběhu, takové auto nechci právě vyšel z továrny, chci Vypadá to jako auto s velkými koly na aftermarket
Hofy
Uživatel

FREEDOM83 píše: 30.09.2024 8:59 Na fotce nejsou nápravy, nějaké brx80 a nějaké užší šestihrany na pneu jsou na cestě, bude užší než stock trailfinder, ale nevejdou se do podběhu, takové auto nechci právě vyšel z továrny, chci Vypadá to jako auto s velkými koly na aftermarket
Jestli budou menší a užší tak to už zní lépe 😃
FREEDOM83
Uživatel

No, je to skoro hotovo. I když se to zdá jednoduché, montáž náprav s ochrannými tyčemi trvala 4 hodiny. Na zadní antiwrap bar jsem musel nasadit několik pouzder, aby se nedotýkala teraflexu, a přední musel být namontován na opačnou stranu, na kterou je určen, takže jsem upravil podpěru a namontoval jeden z delších kulových kloubů . Nápravy výložníku jsou obráceně se zadními, takže na fotkách je náprava vidět obráceně, ale na zadní nápravu jsem sehnal normální sadu pastorku a korunky 30/8, při čekání na nějaké trochu užší šestiúhelníky. Dá se skoro říct, že je hotovo.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Zbyněk
Nově příchozí

Pěkné. Máš ale špatně smontované kardany. Kříže proti sobě. Zdravím
FREEDOM83
Uživatel

Zbyněk píše: 09.10.2024 9:51 Pěkné. Máš ale špatně smontované kardany. Kříže proti sobě. Zdravím
Nechápu tě, ač na fotkách to bylo nedodělané, musel jsem objednat normální pastorek a kroužek diferenciálu protože brx80 přichází s pastorkem aby to šlo obráceně

Zpět na „RC4WD“