salvatore
Veterán fóra

Základní pravidla

Zde jsou čtyři základní pravidla našeho fóra:

- příspěvek na webu je Vaší vizitkou! Dbejte na jeho úroveň!
- vyvarujte se příspěvků hanlivých, nebo posměvačných ke kolegům na fóru
- vyvarujte se příspěvku s rasistickým kontextem
- vyvarujte se příspěvků s vulgárním obsahem

Nejdůležitější informace!
Toto fórum (a celé stránky) si klade za cíl spojit příznivce velmi úzké rodiny specifických modelů. Chovejte se podle toho, vyjadřujte se tak jako kdyby jste se těm ostatním dívali do očí!
x-rated
Nově příchozí
Kontaktovat uživatele: WWW

Re: Základní pravidla

tohle by chtělo taky trochu větší tuning 🤔 navrhuju použít pravidla v češtině i angličtině z našeho fóra vodafonu https://www.techforum.cz/terms a přesunout je do podmínek registrace, protože jinak je to nevymahatelný 🤔 kdokoliv může říct, že tohle téma prostě neviděl

odkaz na podmínky je na každý stránce v zápatí, ale klidně se může udělat ještě globální téma jako přesměrování přímo na tu stránku

po aktualizaci by se nastavilo upozornění pro stávající uživatele, aby nový podmínky před dalším používáním fóra odsouhlasili
Mirda
Uživatel
Kontaktovat uživatele: WWW

Přemýšlím, jestli je tohle nutné.. Nikdy tady zásadní problém nebyl - nebo aspoň co vím. Drtivá většina lidí ví jak se chovat a čím delší pravidla jsou, tak tím spíš je nikdo nečte. 😂

Na druhou stranu... Někde dole v podmínkách to asi může být.
Na čem dělám:
Toyota Hilux
Max
Píšu hodně

Mirda píše: 01.06.2022 8:09 Přemýšlím, jestli je tohle nutné.......
.......Drtivá většina lidí ví jak se chovat a čím delší pravidla jsou, tak tím spíš je nikdo nečte....
Ahoj Mirdo,
žádám tě jako admina aby jsi mé vlákna i modelu v tomto fóru odstranil včetně všech fotografií.
Zde končím.
Nenechám se zde lživě veřejně napadat Zidon155 - Zdeňka Vacka.
To že plácá něco o tom že píšu v každém příspěvků (naráží na mé poslední 2x příspěvky o tom jak je vše drahé a to bylo vše) a písemně mě veřejně uráží a ještě píše něco sám o politické drahotě viz jeho text??

Citace:
zidon155 píše:
Tvl MAXI ... kua .. co to meles za hovna?! To do kazdyho svyho postu musis tahat politiku?! PS5 se da sehnat uz kolem 9500,- ... to mi za nejnovejsi konzoli prijde v poho .. ja se chystam kupovat novej PC a tam budu za 50+ ... a to s tim fakt zadnej Fiala a podobne nema co delat .. blbe. Ten kdo nas zadluzil a spustil tenhle kolotos byl tvuj guru pan Kobliha .. a neboj .. za chvili ho budete mit zase u kormidla a zavladne blahobyt :P ( zkus se zamyslet, proc je drahy zbozi v obchodech a KDO ovlada celej tento trh ... kdo ma skoro celou republiku pod sebou ... ovlada vse od seminek, hnojiv, pudy, pres klizen, nasledne zpracovani , vyrobu produktu a nasledny jejich prodej ... ha! kdo?"! hadej .. a ani ho nenapadne nejakou cast retezce zlevnit) ... a ty a podobni tady budete plivat na nekoho jinyho ... lol... timto koncim tento offtopic... sorry vsem ostatnim ..
Konec citace.:

To jako vážně!

Nevím co to mele o nějakém guru.
Já uznávám pouze pana Trumpa a z našich pouze a jedině pana Filipa Turka.!!
Nevím jak by pan Turek a nebo pan Trump dělali něco z toho co píše.

Jsem dost starý na to aby mě takto někdo napadal. Nejsem žádný puberťák ze školy.

To co si chce on sám koupit je jeho věc,
ale už to vážně přepisknul.

Zdeňka jsem roky bral jako přítele s kterým jsem dělal 3D modely do her,
ale to co napsal jako jeho poslední příspěvek to je vrchol.
Max_bojovník silnic.

CC-01- verze 8x8. :OK:
zidon155
Píšu strašně moc!

Kamo .. jedinej kdo to prepisknul ses ty ... kdo bezduvodne tahal do tematu politiku ... " Fialovu drahotu" ..tvl ... !!
a tve prispevky mluvej v posledni dobe samy o sobe ..
nazdar .. bazar ...
a stezuj si na co chces ..
starej ses ... to je asi pravda .. ( a to , ze uznavas trumpa nebo turka ... nebo bramboru .. je uplne fakt jedno ..)
a ten nakup atd byl jen priklad ... aby ses dokazal zorientovat .. ale to je asi fuk ..
CC-01 UNIMOG ;-)
EX: CC-01 Suzuki Samurai Long :-)
http://zidon155.rajce.idnes.cz/

Zpět na „Pravidla a informace“