Mirda
Administrátor
Kontaktovat uživatele: WWW

HPI Venture18 Toyota Hilux

No a aby těch červených Hiluxů nebylo málo, tak jsem pořídil tuhle novinku 😊 viewtopic.php?t=21814
Je pravda, že původně jsem chtěl černou barvu, ale ta ve verzi brushless dlouhodobě nebyla nikde skladem. Pak se objevila sleva na RCprofi a tak už jsem neváhal.

Obrázek

Když to porovnám s SCX24, tak to na mě nepůsobí tak hračkoidně - tváří se to jako dospělý model, který ale pořád strčíte do batůžku. Ostatně jeden z důvodů proč jsem ho koupil je ten, že se vejde pod kočár a skoro nic to neváží (oproti Mexům). Plán je vzít to z jara na dovolenou do Krkonoš a otestovat co se zlomí jako první. 😁
Na čem dělám:
Toyota Hilux
jirkacbx
Přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW Skype

Re: HPI Venture18 Toyota Hilux

Nevypadá to zle. :-)
První odejdou plastový kardany,pak servo.
Lexan kastle nepotěší,ale nechá se na ni koukat.
Neni důležité vyhrát,ale nasrat toho,kdo vás porazil.
AX10
Mammoth BC8 1/12
Mirda
Administrátor

Servo by podle výrobce v této brushless verzi mělo mít kovové převody tak snad vydrží 🙂
Na čem dělám:
Toyota Hilux
Hofy
Přispěvatel

Jirko nebuď pesimista 😀 kardánky na to ježdění po pokoji a pár km by při téhle váze mohli být dostačující, lexan už umí nadělat dneska i parádu v rámci mezí a kdo ví jak to servo, ale za mě výhodnější kup jak TRX-m 😉
Mirda
Administrátor

Ono to docela peláší na ten rychlejší převod, takže jako první čekám kardany nebo převody 😬 nicméně závody s tim jezdit nehodlám tak by to mohlo vydržet 🤔

Jednu velkou výhodu SCX24 a TRX4M mají a to neuvěřitelný množství různých tuning komponentů 🙂
Na čem dělám:
Toyota Hilux
Mirda
Administrátor

Tak po půl roce update.

Tenhle malej mrňous posloužil přesně tak jsem potřeboval. Musel být lehký aby to tříletý syn unesl v ruce, malý aby se to vešlo do pod kočárek, odolný protože u syna ten cit ještě není a zároveň dostatečně zábavný abych si to obhájil i u manželky - ostatně i tu to nakonec bavilo. Já se k řízení ani nedostal.. 😁😁

Procestoval s námi v průběhu toho půl roku všechny dovolené a volné víkendy hlavně tedy v rukou tříletého syna. Zvládl Krkonoše, víkendy na Vysočině, chalupu, kameny, prach.. A nakonec ho porazila tráva.. Jakmile se to namotalo na kola a syn i po několika varováních stále držel plný plyn, tak to prvně odnesly hexy na kolech a pak i kardany.

Obrázek
Obrázek

Takže jak je teď moderní - objednal jsem na Alíku vše v kovu! Unašeče v MOSAZI !!
Obrázek

Zase to šlape jak má. Elektronika drží, kastle už míň.. Přišla o stěrače, kliky atd 😁

Nicméně překvapilo mě, co to vydrží. Syn to opravdu nešetří a nebýt vysoké trávy namotané na kola tak si troufám tvrdit, že to drží s origo komponenty dodnes.
Na čem dělám:
Toyota Hilux
Hofy
Přispěvatel

Furt je to málo mocac a málo injora 😒😅
Ale jako durabiility test to prošlo na výbornou bych řekl 😀
Mirda
Administrátor

Nějakou mosaz jsem ještě našel, ale nechci měnit věci který funguji 😇 až se něco zase zlomí, tak rozhodne beru mosaz Injora 😂 a kyblík 1:18 jsme nenašel 😂

Durability test asi dobrej. Kdybych věděl, že mě s tim nenechají jezdit tak koupím obyč brushed verzi 😂
Na čem dělám:
Toyota Hilux

Zpět na „Mikro expediční modely“