Jako další jsem chtěl dát na Honcho servonaviják. Vytisknul jsem skvělej držák, který by přišel přímo za servo řízení. Bohužel mě technika z nepochopitelných důvodů zklamala, netušim proč...
Vzal jsem 360ti stupňový servo z číny, a dal jsem ho na čtvrtý kanál, kde má rádio DumboRC třípolohový přepínač. Servo se ale točilo jen na 50% rychlosti, což, jak jsem se vyčetl z manuálu, je prostě vlastnost a nic s tim neudělám... Nechtěl jsem stejně ale ještě víc zatěžovat BEC Fusionu, takže jsem servo napojil na 30A mikroregulátor. Napájení z baterky, a do přijímače šel pouze bílý a černý kabel. To taky fungovalo, tentokrát i na 100% rychlost, ale regulátor měl zpátečku omezenou na 50% a zase s tim nešlo nic udělat. Nakonec jsem vyzkoušel vrátit do navijáku původní elektroniku ze serva, a dal to na šestý kanál, kde je lineární otáčecí kolečko. To fachalo hezky, maximální rychlost na obě strany a zároveň i možnost plynulý regulace rychlosti navijáku. Když jsem ale do přijímače zapojil servo, Fusion, servonaviják a dva spínače světel, tak to prostě blblo. Občas se začal naviják sám od sebe točit, občas se rozsvítila světla... Občas vše fungovalo, ale když jsem auto vypnul a zapnul tak si to zase začlo dělat co chtělo. Například po zapnutí se roztočil naviják, ale přijímač se na ovladač nechytil... Po asi 2 hodinách rozpojování a zapojování sem se a to vykašlal... V elektrice se myslim vyznám, navrhuju a stavim si vlastní obvody, a jsem si jistý že jsem měl vše dobře... Přijímač i vysílač jsou starý půl roku... Netušim čim to může bejt, možná si prostě kombinace čínskýho přijímače nesedla s čínskym servem...

Takhle hezky tam to servo pasovalo...
Nakonec jsem dal naviják pryč a vrátil tam zase krabičku s přijímačem, kterej jsem aspoň nacpal do balónku, takže je taky ready na vodní lázeň.
Takže Honcho je vlastě ve stavu jakym bylo... Štve mě to, na naviják jsem se těšil... Kdybyste měl někdo nápad čím by to mohlo být, tak bych byl velmi rád, ikdyž teďka když je vše utěsněný tak se mi do toho zase hrabat nechce...