JJ já preferuju rochnění se v bahně před hranim si na kamzíka na šutrech....tam když to po**ru tak to bolí...tady si "jen" zaprasim botky.
Napadlo mě tam pořídit 1.55 mud slingery
Jeep Wrangler na CCčku,LR Discovery I ve stavbě, Avia A31 Turbo 4x4 odložena na neurčito
http://trewor.rajce.idnes.cz Hlava plná nápadů ale jsem moc línej je realizovat
tak jak mi to v sobotu v Troji s prijmacem neklaplo tak jsem dnes vzal
drahou polovicku na toulku po Krcaku(Drakula) a vzal jsem s sebou auti a trochu ho zas protahl potokem:))))))))))
Tak jsem šel dneska testnout úpravy do Drahaně a celkem to šlo. Sice jsem se vracel dom, protože sem zapoměl nářadíčko a motor byl špatně upevněnej. Pak jsem promočil servo, ale po vyfoukání zase makalo. Tak že sečteno a podtrženo pěknej den.
Tak v sobotu 10.4. proběhla první Hanácká miniexpedice, nazval bych ji MOKRÁ A BAHNITÁ, 6 aut, nové tváře, proměnlivé počasí, v podstatě spokojenost. Rozhýbali jsme zatuhlá ložiska a přesvědčili se o potřebě nabíjet baterky.
Pominu li ten predni naraznik, kterej mi moc nesmakuje, tak tadle tundra je asi jedina tundra co se mi libi :)
Zavodni zabarveni ji slusi a takhle venku to vypada jeste lepe.
Aaa,tak jsem objevil fota!!!Tak pro upřesnění,děkuji za pochvalu Tundry.Chystá se přestavba,jiná elektronika,regulátor....ale hlavně rám půjde dolů! :lol: Tak snad pak dostanu pochvalu už celou... :wink: