Zbylo trochu času,tak jsem laboroval s navijákem.V GM mají stejný mikrospínač,kterej je od výrobce určen k ovládání navijáku(je přiletován na destičce)
Takže jsem na stávající kontakty u spínače naletoval kabely,spínač dal do požadované délky a zasrštil.Komplet je přichycen na kastli tavným lepidlem.
Takže mám dálkový ovládání pod blatníkem :D
VIDEO
Takhle sem mel reseny svetla v toyote, nez sem ji poslal ze skaly a cely se to utrhhlo. :lol:
Ciste teoreticky by si mohl mit pod jednim blatnikem svetla pod druhym navijak a jeste mas dva volny pro dalsi ucely. Ale kdo si to ma pak pamatovat, pod kterym blatnikem co ma :roll:
Proběhl test kol z SCXka a musím říci,že jsou fakt dobrý.Kde YOTA předtím měla problém,s Flat Ironama v poho.A navíc jí sluší.Ještě přilepím krytky matek.
Axialakum se ty "seriovky" fakt vyvedly co se jizdnich vlastnosti tyce. A na tvojeho offroada padnou jak hrnec na ...
Takhle se mi to moc libi a ani bych tam ty krytky na matky nedaval. Ja jsem je teda nechal v krabici :wink: Mozna striknout na cerno, ale ty stribrny nevim, asi by tam byly moc okaty, ale treba se pletu :D