Adam62_cz
Píšu strašně moc!

Již dlouho...
Adam - SPEED Energy Team
- 1:10 LR Defender 90 DCC 006 -scale
- 1:10 LR Defender 90 - Offroad
http://adam62cz.rajce.idnes.cz/
Steak
Píšu hodně

Já vim.Dávam to sem jenom pro upozornění.
mikep:Tak co odkud si ho objednal. :-D :-D (čistý předpoklad) :lol:
Steak
Píšu hodně

Jenoho dne mi kamarád řekl:Věc která tobě už pár let vydržela a pučíš ji kamarádovi je hned roztřískaná.
To se mi dnes potrvdilo půjčil sem kamarádovi po tréninku na hřišti monster truck a rozjel se po umělce,která má 100mx50m a trefí deset cenťáků tlustou tyč u brány.Kéž by zlomil jenom rameno ne von ten vůl zlomil držák ramena kterej je přidělanej šasi.Z toho vyplívá,že na monster truck musim kupovat celý nový šasi. :cry: :SHIT: :EVIL: :-D
Papi
Přispěvatel

hehe, že to byl cross tiger TL-01? :-) měl sem onroad a tam se mi po půjčení kamarádovi stalo to samý :-D
Lee93
Veterán fóra
Kontaktovat uživatele: WWW

Steak píše:Jenoho dne mi kamarád řekl:Věc která tobě už pár let vydržela a pučíš ji kamarádovi je hned roztřískaná.
To se mi dnes potrvdilo půjčil sem kamarádovi po tréninku na hřišti monster truck a rozjel se po umělce,která má 100mx50m a trefí deset cenťáků tlustou tyč u brány.Kéž by zlomil jenom rameno ne von ten vůl zlomil držák ramena kterej je přidělanej šasi.Z toho vyplívá,že na monster truck musim kupovat celý nový šasi. :cry: :SHIT: :EVIL: :-D

To jsou ty kvalitní tvrdý Tamiya plasty, co vezmou všechno kolem jako hliník nebo dural.

Stalo se mki něco podobnýho, když jsem půjčil mámě losinu a ona viděla jak pomalu za šikma vyjíždím obrudník, tak si to taky zkusila, ale kolmo a s 20m rozjezdem v plným knedliku :-D A to už bylo horší. To šlo rameno, ohlá poloosa a pístnice tlumiče (a to má asi 4mm), ohlá a vytržená spojovačka řízení z kloubku, bloklý řízení a sjetá servopáka.. :-D

To je jako když dáš kovový ramena a něco takhle vezmeš, tak rameno to s možná malou ujmou vydrží, ale vyrve se z domku a zničí všechno kolem. To je důvod, proč na offroad je blbost dávat takovýhle díly do kovu. :mrgreen:
Lee's - Frames official e-shop - Jakub
AWayOfLife - Jeep JK
Rajče gallery - Lee93.rajce.net | Lee's - Frames official website - lees-frames.cz | FaceBook group - Lee's - Frames
majek00
Přispěvatel

Něco na zasmátí :
Obrázek
Majlo
Častý přispěvatel

Lee93 píše:
Steak píše:Jenoho dne mi kamarád řekl:Věc která tobě už pár let vydržela a pučíš ji kamarádovi je hned roztřískaná.

To jsou ty kvalitní tvrdý Tamiya plasty, co vezmou všechno kolem jako hliník nebo dural.

Stalo se mki něco podobnýho, když jsem půjčil mámě losinu a ona viděla jak pomalu za šikma vyjíždím obrudník, tak si to taky zkusila, ale kolmo a s 20m rozjezdem v plným knedliku :-D A to už bylo horší. To šlo rameno, ohlá poloosa a pístnice tlumiče (a to má asi 4mm), ohlá a vytržená spojovačka řízení z kloubku, bloklý řízení a sjetá servopáka.. :-D

To je jako když dáš kovový ramena a něco takhle vezmeš, tak rameno to s možná malou ujmou vydrží, ale vyrve se z domku a zničí všechno kolem. To je důvod, proč na offroad je blbost dávat takovýhle díly do kovu. :mrgreen:
plasty nekdy proste kovem nenahradis a naopak :wink:
Petr
Hilux, Mex šasí, 4link, HL nápravy,Futaba 2,4 GHz, NOVAK regl...
Steak
Píšu hodně

Papi píše:hehe, že to byl cross tiger TL-01? :-) měl sem onroad a tam se mi po půjčení kamarádovi stalo to samý :-D

Jo byl to crosstiger. :-D
voriss
Častý přispěvatel

majek00 píše:Něco na zasmátí :
Obrázek

:-D
TRAXXAS SLASH 1:16 EXPEDICE
TRAXXAS SLASH
YOKOMO DIB CS 2.0
SAKURA D3 RWD
Mutant
Častý přispěvatel

:-D
Traxxas Sumec, RC4WD rock crushers 40, Tekin RX8 / T8 1550 kv 2x3S paralel, trialek, crawleni, takovej mazlik..

http://maranamarana.rajce.idnes.cz/Trax ... _expedice/

http://www.youtube.com/watch?v=dnx0LDBD ... rder&list=
Lee93
Veterán fóra

Viděli jste RCTT v Odpoledních tel. novinách na Nově?
Lee's - Frames official e-shop - Jakub
AWayOfLife - Jeep JK
Rajče gallery - Lee93.rajce.net | Lee's - Frames official website - lees-frames.cz | FaceBook group - Lee's - Frames
Majlo
Častý přispěvatel

ne nestih sem to :-(
Petr
Hilux, Mex šasí, 4link, HL nápravy,Futaba 2,4 GHz, NOVAK regl...
Dejvid6
Přispěvatel

David Ptáčník
Jeep Cherokee - SCX10
Rajče
www.rcep.alptech.cz
Adam62_cz
Píšu strašně moc!

Ten hořící defendr hned v úvodu čas 00:08 :CHI: :-D
Adam - SPEED Energy Team
- 1:10 LR Defender 90 DCC 006 -scale