Záleží jakým stylem s tím chceš jezdit.Mě by lákalo udělat naprostou sériovku.Pokud budeš jezdit nešetrně,udělej pevnostňáky ať si ochráníš kastli.Gumy máš na výběr jen RC4WD a LOSI.
Mám na Discovery III dirt grabery a padnou fakt hodně. Jediné co, mohly by být trošku nmenší, ale to jen kvuli "scale"... Na seriovce jsou opravdu o hodně menší, než jsou ty dirt grabery. Myslím že by byli pěkné.. :-)
ale zda se nemýlím tak jsou potřeba disky s beadlocky že?potřeboval bych disky který zmenšej rozchod ... co tak tady koukám zak disky z pajera by šly rozkuchat a poposadit ale na takovej disk tu gumu nedostanu ... no ještě je čas snad něco vymyslím ,,,
dneska jsem usadil střechu nárazník a skoušim kit během večera možná hodím foto :)
EDIT: tak kitování sem testnul na nárazníku a zatim pěkný ... jen aby to vydrželo :)
to: CORES
jo ty se mi líběj ale neumím nakupovat v cizině:( nejradši bych kuchnul ty disky original z pajera ,ty jsou uplně rovný kdybych je poposadil.tak nevím jak to vyřešim
to:PEDRO
zkouším tmel "jemný tmel-unisoft" na velký auta ... moc se v tom nevyznám ale zatim dobrý uvidim jak to pude dál