K těm nehodám, který tu byli o dvě stránky dřív. Ve středu napadla bílá kejda a já jsem samozřejmě večer prostituoval v pražských ulicích se svým vozem. Kousek za Florou na mně mávnul mládenec a někam se jelo. Nic divnýho. Asi padesát metrů nad horní hranou náměstí Jirky z Poděbrad mi najednou vyskočila z mezi aut před auto krafka. Na nohou jehly (ty jí zachránily) uplý jeans, bundičku do pasu. Docela asi pohledná ale blbá jak štoudev. Upřímně řečeno, kdo to tam zná, tak mi dá za pravdu, tam není co vymýšlet. Jede se po kolejích jak dolů (to sem jel já) i nahoru a místa tam nazbyt není. Jenže pitska se podívala doprava a na to, že jedu z jejího pohledu zprava jí asi nezbyla mozková kapacita. No nic, brzdil jsem co to šlo, ABS se mi snažilo vibracema namasírovat lejtkovej sval, blpka nakonec uskočila a já ji o centimetry minul. Kdyby to takhle nezvládla, tak si v rychlosti, kterou jsem se pohyboval maxoš ustlala na haupně, spíš bych ji kousek odtlačil zapřenou o auto. Nic extra by se nestalo, já bych samozřejmě nenadýchal, protože když se jdu napít, napiju se pořádně a pak den nevyjíždím, ale i tak by to byla velmi nepříjemná skutečnost. Jel jsem jak podělanej a ona se prostě vyřítila přímo před auto. A teď co? A povím vám jedno. Za říjen jsem víceméně pouze po Praze najel 5900km, za listopad cca 6500. Takhle podobně už najíždím rok jen s tou dročkou a nemyslím, že bych nebyl "vyježděnej" Přesto jsem prostě jen a pouze zabrzdil a ve výsledku to lehce korigoval volantem. Nic extra jsem nevymyslel a myslím si, že by nic nevymýšlel nikdo, protože v tý chvíli prostě není co a jak...
Každopádně by ona byla chudinka, kterou přejela ta taxikářská svině. Dobrý ne?
Venku je to i za sucha jungle,natož na bílej kejdě.Včera mi málem potunil nejakej jouda celej bok.Vocasovi se nechtělo očistit zadní a boční okýnka a prostě vycouval.Minul jsem ho o 10cm.