tohle je box který kdysi dávala firma THULE jako dárek k nákupu velkého boxu, cca 7,8 let zpátky. Je 2 dílný a odpovídá 1/10. Žíla ho viděl na mém Pajeru a požjdal mně o zapůjčení, což jsem rád udělal protože další se sehnat nedal a přišlo mi to jako rychlá cesta jak ho zpřístupnit ostatním. řotky jsou v albu CC-01 na mém rajčeti - viz podpis. No a problém je v tom že bych ho chtěl zpět na auto a už to trvá dlouho :cry:
1/6 Dodge RAM Defender 90 Mex I Honda CR-V CC-01, komplet kov podvozek Jeep Wrangler Unlimited 1/10 na TF kratky Defender 110 Mex II - záchranář 1/6 Hummer H1 Traxxas Summit home made Jeep JK Mex Jeep JK 2D Mex Street
pocekajlo píše:tohle je box který kdysi dávala firma THULE jako dárek k nákupu velkého boxu, cca 7,8 let zpátky. Je 2 dílný a odpovídá 1/10. Žíla ho viděl na mém Pajeru a požjdal mně o zapůjčení, což jsem rád udělal protože další se sehnat nedal a přišlo mi to jako rychlá cesta jak ho zpřístupnit ostatním. řotky jsou v albu CC-01 na mém rajčeti - viz podpis. No a problém je v tom že bych ho chtěl zpět na auto a už to trvá dlouho :cry:
Ono u meho osobniho odlevace vse je na dlouho.pristi tyden budu mit zpet ten vas tak ho poslu zpet.