Jo proto jsi je dělal, to seš hodnej, že na mě myslíš :wink:
SCX10 - 3x
Wraith - 2x
Mini-Z - 2,4GHz - 3x
bylo: Losi Mini Rock Crawler l LST2 l AX10 Scorpion-redukce 4:1 l REVO 3.3 l Xray M18MT l LOSI MICRO-B - with Li-Pol l MAD FORCE l Twin Detonator l TL-01 l LEO-X l iWaver Firelap 2.0 v tuningu l Spektrum DX3.0
No máš to pěkný nóóó. Ale myslel jsem, ža tam budeš dělat to rameno s navijákem :lol:
SCX10 - 3x
Wraith - 2x
Mini-Z - 2,4GHz - 3x
bylo: Losi Mini Rock Crawler l LST2 l AX10 Scorpion-redukce 4:1 l REVO 3.3 l Xray M18MT l LOSI MICRO-B - with Li-Pol l MAD FORCE l Twin Detonator l TL-01 l LEO-X l iWaver Firelap 2.0 v tuningu l Spektrum DX3.0
To je totalne dokonaly cr-ko. Akorat me tak napadlo, ze ja ho mam jako dalsi auto na blbnuti a s timhle asi moc blbnout nebudes... :mrgreen:
Coz je zas trochu skoda, protoze s tim je sranda.
MikeP píše:To je totalne dokonaly cr-ko. Akorat me tak napadlo, ze ja ho mam jako dalsi auto na blbnuti a s timhle asi moc blbnout nebudes... :mrgreen: Coz je zas trochu skoda, protoze s tim je sranda.
Já si myslím, že s tím bude blbnout až až. A až zlikviduje budku Unimoga, tak nasadí hodobóžové Bronco :lol:
SCX10 - 3x
Wraith - 2x
Mini-Z - 2,4GHz - 3x
Tak to mě těší že se Vám líbí .Ale asi ho moc šetřit nebudu .Baví mě to opravovat a vymýšlet nové věci.Teď budu stavět podvozek s předním náhonem a boudou Felicie na rally.