Spider
Přispěvatel

750,-
Nytrak
Přispěvatel

Necelých, a to jsem tam měl ještě cedulku za cca kilo.
Jak jsem psal, ceny lidový, jen jsou bez DPH. Takže sumu kterou ti to na konci vyhodí vynásobíš 1,2 a máš cenu.
To umí každý debil, aby eso trumfem přebil. Ale dát na eso dvojku, to je teprve gól!
* 2x Slash * SCX 10 * Holiday Buggy * Popletka * Pinzgauer *
minotaur
Veterán fóra
Kontaktovat uživatele: WWW

Cena je slušná. Dávám si kšeft do záložek.
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz
Spider
Přispěvatel

tak dnes mi take prisla zasilka vyse zminovanych desek,objednaval jsem je v patek a rano uz byli na poste.akorat podle meho nazoru se nejedna o PSH ale nejaky druh plastu :sad: dneska skusim jak se s nim pracuje a jak pujde lepit.. pak napisu jak to dopadlo
Spider
Přispěvatel

takze jsen zkousel lepit desticky k sobe a hned jsem narazil na problem,spoje nedrzi.. vyzkousel jsem 3 druhy lepidel co jsem doma mel..
mate nekdo napad cim by to slo lepit??
Spider
Přispěvatel

problem vyresen.. drzi to paradne obyc vterinakem,jen se musi lepena plocha obrousit
Trewor
Častý přispěvatel

Na vteřiňák se vys** ten je na to naprd. Zajdi si do jakýhokoli modelářskýho krámku pro lepidlo na kity...na plasty. Leptá to jak ABS tak polystyren(PSH) a drží to suprově. Na světniškách jsem jel s rámem ze slepenejch dvou 1.5mm desek k sobě a všechno nalepený a bez problémů to drželo...až se zlomil rám..ale mimo spoj
Jeep Wrangler na CCčku,LR Discovery I ve stavbě, Avia A31 Turbo 4x4 odložena na neurčito
http://trewor.rajce.idnes.cz
Hlava plná nápadů ale jsem moc línej je realizovat
UFO
Častý přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

Zajímavá info pro pražáky - v řempu v líbeznicích ( http://rempo.net ) maj zase PSH ;-)
Pajero
ÚŽAS

,,Hledáš-li šikovnou ruku, najdeš ji u svýho ramene..."
rotruck
Častý přispěvatel

Spider píše:tak dnes mi take prisla zasilka vyse zminovanych desek,objednaval jsem je v patek a rano uz byli na poste.akorat podle meho nazoru se nejedna o PSH ale nejaky druh plastu :sad: dneska skusim jak se s nim pracuje a jak pujde lepit.. pak napisu jak to dopadlo

Nechci Vás děsit , ale podle toho co tady čtu , tak pravděpodobně vesele nakupujete PVC desky místo PSH :wink:

Zkuste jestli se to leptá Toluenem , nebo acetonem.
Pokud ne , tak se jedná opravdu o lehčený PVC a máte problém Hjůůůstne - blbě se lepí , blbě stříká , blbě tvaruje za tepla .
RCTR - RC Truck Rally- Dakarky LIAZka a KAMAZel
mara126
Píšu hodně

rotruck píše:
Spider píše:tak dnes mi take prisla zasilka vyse zminovanych desek,objednaval jsem je v patek a rano uz byli na poste.akorat podle meho nazoru se nejedna o PSH ale nejaky druh plastu :sad: dneska skusim jak se s nim pracuje a jak pujde lepit.. pak napisu jak to dopadlo

Nechci Vás děsit , ale podle toho co tady čtu , tak pravděpodobně vesele nakupujete PVC desky místo PSH :wink:

Zkuste jestli se to leptá Toluenem , nebo acetonem.
Pokud ne , tak se jedná opravdu o lehčený PVC a máte problém Hjůůůstne - blbě se lepí , blbě stříká , blbě tvaruje za tepla .

Jedině lepidlo na PVC co používaj instalatéři,jinak za tepla se tvaruje hezky
člen RC Truck trial klubu Praha
Mercedes Actros 8x8 RCTT
Mercedes Unimog RCTT
Foto Rajče:mara126
rotruck
Častý přispěvatel

mara126 píše:Jedině lepidlo na PVC co používaj instalatéři,jinak za tepla se tvaruje hezky

Lehčenej se tvaruje blbě , při ohřátí nerovnoměrně bobtná a kroutí se :roll:
Nytrak
Přispěvatel

Já s lepením nemám nejmenší problém, používám Plastkonstrukt Bondene a drží mi i 0,5 lepená kolmo.
Když dobře namažu a přitlačím, vyleze trochu materiálu o po stranách a spoj pak vypadá jako tmelenej.
Jelikož Bondene je naleptávač, předpokládám že toluen bude fungovat taky.
To umí každý debil, aby eso trumfem přebil. Ale dát na eso dvojku, to je teprve gól!
Langos
Častý přispěvatel

Včera mě přišel balík, tak mě to nedali a zkusil jsem to jen tak slepit. Lepil jsem normálním lepidlem od Revellu a drží to perfektně.
2,4 Ghz
SCX10 - Toyota Hilux
SCX10 - JEEP JK
SCX10 - Land Rover Discovery Camel Trophy
MST CFX - Range Rover Camel Trophy
V3S
Tamiya - Porsche Jägermeister
2x Traxxas Slash

http://langos100.rajce.idnes.cz/
http://www.youtube.com/watch?v=NPvRV5fzeTk
rotruck
Častý přispěvatel

Můžete někdo zkusit to naleptání , nebo rozpuštění odřezku z této popisované várky ?? Jestli je to opravdu PSH ???
PVC mně šlo taky lepit , jak vteřiňákem , tak rozpuštěným PSH , dokonce to vteřiňákem drželo i na tupo , ale jen do chvíle opakovaného namáhání - pak se to čistě slouplo.
Lehčený PVC se pozná snadno , je znatelně lehčí , a náchylný na vryp , třeba i nehtem a aceton ani toluen s ním nehnou :mrgreen:
Nytrak
Přispěvatel

Vrazil jsem kus 0,5mm desky z mojí várky do toluenu. Vydržela asi minutu. Pak bílý bláto.
Na porovnání jsem vedle použil prokázaný PSH 2mm, vydrželo déle, ale efekt byl nakonec stejnej.
Nehtovej test negativní, rýhy nevznikly.

Nejsem v plastu zběhlej, ale lehčený PVC věřím že poznat dokážu.

Zpět na „Dílna a nářadí“