Já jsem bez držko knížky přes 21 let a matka mě občas štve taky...spojitost bych v tom neviděl :mrgreen:
Jeep Wrangler na CCčku,LR Discovery I ve stavbě, Avia A31 Turbo 4x4 odložena na neurčito
http://trewor.rajce.idnes.cz Hlava plná nápadů ale jsem moc línej je realizovat
Já jsem si furt řikal že ten FB pro mě neni důležitej, ale zjistil jsem že bez něj si připadám divně a stejně se tam každou chvíli koukám. Pak jsem si řekl že ho teda nepotřebuju a tak proč ho teda mám? A hlavně jsem se chtěl odlišovat. :wink:
Ja ho mam taky,ale pred cca 2 tydny jsem se odhlasil pac mi zacali lezt na nervy ty vyjadrovaci prujmy nekterych clenu,a vubec mi to nechybi :!:
A s tou matkou to je asi vsude stejny :wink:
AXIAL SCX10-3 JEEP JT GLADIATOR, TRX 4 DEFENDER,
SLASH, HOSS
Dovolim si názor na FB z druhý strany - kdysi jsem slyšel nebo četl, že FB je tak debilní, jak debilní v něm máte přátele. A je to jen a jen pravda. Ze začátku mě taky prudily sračk*idní způsoby vyjadřování jedinců. Potom jsem si lidi co mě v tomhle štvali začal vymazávat z přátel a ejhle, odpad je pryč a FB se najednou jeví v jiným světle :)
Ale aby jste mě nepochopili špatně - nejsem radikální zastánce FB. Chodím tam hlavně proto, abych se "nasral" na jedný stránce, kde se objevujou fakta který do médií nejdou. Proto nemám problém s tím to vypnout a nepoužívat. Jen mě k tomu zatim nic netlačí :) Ale strašně se musim smát klikačům, co sedí u FB celý večer, pak napíšou> TADY CHCÍPNUL PES, JE TU NUDA a pak tupě sedí, klikají na obnovit a čekají, že je někdo začne litovat.... Když náhodou narazim na podobnou hlášku, odpovídám ve stylu vypni počítač a táhni ven lemro! :D
Je zvláštní, kolik lidí (většinou takových jednodušších lidí) už vyměnilo reálný život za FB "realitu" .... Takových lidí je mi líto...