Pajero sa začalo správať úlne SCALE. Ale v tom horšom svetle. Začalo sa to už na expedícii na Kysuciach, prejavilo sa dva dni dozadu pri skúšaní pred barákom, ale naplno sa to prejavilo až teraz. Zvukový prejav je dokonale SCALE aj bez zvukového modulu. Zvuk pripomína ťažko sa rozbiehajúci štvorválec s vynechávaním jedného válca, pridrenou kľukou a rozsypávajúcou sa prevodovkou. Po zastavení a pokuse o rozbehnutie to vyzerá ako keby nevyradilo štvorkolku, alebo nešlo zaradiť rýchlosť (ekvivalent k autám 1:1) - buď to škrípe cez zuby alebo roztočí len motor a auto stojí. Po miernom potlačení sa auto rozbehne s charakteristickým vyššie popísaným zvukovým prejavom :? Je to celkom zábavné počúvať, ale horšie je hľadať chybu. Zatiaľ neviem čo to môže byť, mám podozrenie na pastorok (najlepšie má za sebou), ale neviem či ostane len pri tom, doteraz som na nič neprišiel :? Nestretli ste sa s niečim takým?
A to sa stalo teraz, keď som prerobil zadný link a tešil sa že konečne to bude aj trochu krížiť :evil:
opotrebenie pôvodných linkov