Me to pripada jako neco podobnyho sedadlu ale nesedise natom tak dlouho a casto to je v koupelne. Udelal bych je vetsi ale nechci ti do toho kecat :-) :-)
sedadla nejsou malý,spíš bych řekl že ten sedák je ještě o kousek větší než by měl být,ale to může klamat na fotce,ale předělal bych to uchycení vespod,to jsem předělával i v 1:35 a v tomhle měřítku by to měla bejt hračka :-)
mrknu se po fotkách,někde to mám detailně nafocený,ale ted se mi to nechce hledat :-)Nebo možná najdu plánek z leptů 1:35,tak to bude určitě.
Zítra mrknu
a hodně pomůže když ty sedačky natřeš disperznim lepidlem a nalepíš na to papírovej kapesník,udělá se ti hezká struktura prosezelý sedačky :-) pak už to stačí jenom přebarvit,a vypadá to dobře, tohle je moc prknoidní :-)
no prave,ze uchyceni dveri u sedadel je vyssi o cm :) a ta sedadla necham to tak, jeste nato dam treba molitan s latkou :) dekuju moc za rady :) nejak si premyslim dal
U přepočítávání z pětatřicetiny to občas nebejvá lehký, přeci jen ono už na tém malém modelu jsou některé věci zjednodušené. Sám se s tím setkávám při stavbě Gaze.